×

U heeft geen producten in uw offerte.

Verkoopvoorwaarden

Algemeen
Het aangeboden assortiment is bestemd voor ondernemingen, scholen, instellingen, verenigingen en clubs. Door uw bestelling aanvaardt u uitdrukkelijk onze verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Alle voorgaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden komen hierdoor te vervallen.

Prijzen
Alle prijzen zijn netto per stuk, exclusief 21 % BTW en verzendkosten (drukfouten voorbehouden).

Onbedrukte Relatiegeschenken
Indien u van een relatiegeschenk een aantal onbedrukte artikelen wilt bestellen is dit meestal geen probleem. Indien u verschillende artikelen in kleine oplage zonder opdruk wilt bestellen dan adviseren wij u om vooraf contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Betaling
Zonder specifieke schriftelijke overeenkomst worden alle goederen tegen terugbetaling verzonden.
De geleverd goederen blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling van de gefactureerde waarde. Bij uitzonderlijke  bestellingen kan een voorschot gevraagd worden.

Levering
Gratis levering van orders met een waarde boven € 495,00 ; onder dit bedrag rekenen wij € 9,95 transportkosten. (Levering : 1 adres in Nederland of Belgiè)
Op de orderbevestiging vermelde levertermijnen gelden uitsluitend als aanduiding en verbinden geenszins de verkoper. De koper kan in geen geval de ontbinding van de overeenkomst, noch schadevergoeding vorderen bij niet het naleven van de levertermijn.
Kleine afwijkingen in formaat, kleur, materiaal enz. van de artikelen kunnen voorkomen. Verbeteringen en/of modelwijzigingen zijn ons voorbehouden.

Opdruk
De opdruk wordt, wanneer niet specifiek omschreven, door ons naar beste vermogen in kleur-,
Positie- en formaat aangebracht. Bij bewerkte artikelen (bedrukt, geborduurd of gegraveerd) kunnen de geleverde aantallen afwijken tussen +5% en –5%.
Wijzigingen kunnen uitsluitend schriftelijk doorgegeven worden en worden aanvaard indien ze bevestigd worden door YESGIFTS.NL.
Indien de prijs van het artikel inclusief opdruk is, worden wel de instelkosten aan u doorberekend.
De drukprijs voor meerdere producten in een set, geldt slechts bij een gelijkblijvend logo.
De bedrukkingen die in onze catalogus staan afgebeeld, zijn uitsluitend ter illustratie.
Indien u een order plaatst, behouden wij ons het recht voor uw logo in onze catalogus te gebruiken, tenzij door u nadrukkelijk schriftelijk verboden.

Klachten
Klachten moeten binnen de 8 dagen schriftelijk gemeld worden aan YESGIFTS.NL.
Telefonische klachten zijn alleen geldig indien zij schriftelijk worden bevestigd.