×

U heeft geen producten in uw offerte.

Kerstmutsen

Kerstmutsen met logo opdruk.

Diverse soorten kerstmutsen die u kunt laten bedrukken of borduren met uw logo. Ook kerstmutsen zonder opdruk kunt u hier bestellen. U kunt kerstmutsen in rood, groen of blauw hier snel online kopen. Ook kunt u hier kerstmutsen met lampjes bestellen. De batterij hoeft u niet te verzorgen. Die hebben wij er al ingedaan. De kerst is pas echt compleet met een bijpassende muts. U zult versteld staan van onze prijzen en de snelle levertijden. Wilt u goedkoop en snel? Dan zit u op deze website helemaal goed.

Kerstmutsen snel leverbaar.

Omdat wij beschikken over grote voorraden kerstmutsen kunnen wij deze snel aan u leveren. De kerstmutsen die voor 12.00 worden besteld leveren wij veelal de volgende werkdag bij u af. Voor bedrukte kerstmutsen hebben wij ca. 7 a 8 werkdagen nodig.

Naast de klassieke Rood/Witte kerstmutsen kunt u hier ook kerstmutsen bestellen in andere kleuren. Inmiddels zijn er Zwarte Kerstmutsen, Gele Kerstmutsen, Groene Kerstmutsen en Blauwe Kerstmutsen te bestellen. Indien gewenst kunt u hier eerst uw prijs berekenen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Hieronder enkele vragen en antwoorden over de kerstmutsen.

Kerstmutsen met logo laten drukken.

Uw kerstmutsen kunnen wij voor u ebdrukken met uw eigen logo. Hiervoor kunt u bij uw bestelling uw logo uploaden en aangeven in welke kleur(en) wij uw logo mogen drukken. Tevens kunt u aangeven of uw logo op de witte rand- of op het gekleurde deel van de muts gedrukt moet worden. Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen controleren wij deze en sturen wij u een proefdruk per email. In deze email ziet u uw kerstmuts afgebeeld met uw logo erop. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij de kerstmutsen bedrukken. De levertijd bedraagt dan ca. 7 a 8 werkdagen. 

Kerstmutsen zonder opdruk bestellen

U kunt de kerstmutsen ook zonder opdruk bestellen. De blanco kerstmutsen zijn verkrijgbaar vanaf 50 stuks. (afhankelijk van de kleur) de minimale afname van de rode kerstmuts is 100 stuks. De levertijd van blanco kerstmutsen is echt snel. Wij leveren deze dan in 1 a 2 werkdagen bij u af. Levering geschiedt door gerenomeerde transporteurs als DHL, TNT en UPS.

Levertijd van Kerstmutsen.

De kerstmutsen leveren wij in ca. 1 a 2 werkdagen bij u af mits u daar geen bedrukking op wilt. Kerstmutsen met opdruk hebben een iets langere levertijd. De levertijd van deze mutsen met uw logo en/of tekst is ca. 7 a 8 werkdagen.

Betaling op factuur.

U kunt bij ons uw bestelling afrekenen op factuur. Als groothandel van kerstmutsen kennen wij op de webshop geen betaalmodule waarbij u vooraf betaald. Wij sturen altijd een factuur. Deze factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen netto. In sommige gevallen vragen wij uw betaling vooraf. Indien dit bij u het geval is krijgt u hiervan altijd eerst een email.

Kleuren Kerstmutsen.

De kerstmuts is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De rode kerstmuts is uiteraard standaard. Daarnaast kunt u hier nog Zwarte- Groene- Blauwe- en Gele Kerstmutsen bestellen. De witte rand is op alle mutsen standaard.

Naast de kerstmutsenkunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope Petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - zadelhoesjes - zweetbandjes - keukenschorten