×

U heeft geen producten in uw offerte.

Pepermuntjes / Snoep

Pepermuntjes / Mintjes

U kunt hier uw pepermuntjes bestellen in leuke verpakkingen. Zo zijn er mintjes die verpakt zijn in een potje of in een doosje. De verpakkingen zijn in de vorm van een huisje of in de vorm van een hartje verkrijgbaar. Ook zijn de bekende ronde blikjes met clic clac deksel verkrijgbaar. Indien u dit wenst kunnen wij de verpakking voor u drukken.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Vragen van Pepermuntjes / Snoepjes met opdruk van logo... maar ook zonder opdruk!

Pepermuntjes met eigen logo bedrukken.

Wij kunnen uw logo in uw eigen kleuren bedrukken. Dit kan dan uitsluitend op de verpakking. De pepermuntjes zelf kunnen wij niet bedrukken. Voordat wij uw logo drukken op de artikelen sturen wij altijd eerst een drukproef per email. De levertijd met opdruk is ca.6 a 8 werkdagen. (afhankelijk van het artikel)

Pepermuntjes zonder opdruk.

U kunt de pepermuntjes ook zonder opdruk via deze website bestellen. U vult hiervoor onder de artikel afbeelding de gewenste aantallen per kleur in, en geeft dan aan dat u ze zonder opdruk wenst te ontvangen. De levertijd is dan ca. 1 a 2 werkdagen. U mag binnen uw bestelling verschillende kleuren opnemen.

Minimale afname van pepermuntjes.

Omdat wij als groothandel aan u leveren moeten wij een minimale afname hanteren waarvan we niet kunnen afwijken. De minimale afname verschilt per artikel en staat dan ook per artikel vermeld. De prijzen kunnen varieren naar mate u er meer afneemt. Hoe meer u besteld, hoe lager de prijs per artikel zal zijn.

Pepermuntjes in verschillende kleuren.

De pepermuntjes zelf zijn altijd wit. De verpakking van de pepermuntjes varieert. Deze kunt u vaak in verschillende kleuren bestellen. Rood, Blauw en Wit behoort bij bijna alle artikelen tot de mogelijkheden. De ronde clic-clac blikjes zijn ook verkrijgbaar in wit met een gekleurd deksel.

Betaling op Factuur.

U kunt bij Yesgifts.nl op factuur betalen. U voert uw bestelling in en komt niet langs een betaalmodule. De factuur ontvangt u later per email. De factuur heeft een standaard betaaltermijn van 14 dagen.

 

Naast de mintjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - magneetjes