×

U heeft geen producten in uw offerte.

Levering & Retour

Levertijd
Ja.. YESGIFTS.NL kan snel leveren in Nederland en België. Onbedrukte artikelen worden in de meeste gevallen de volgende dag afgeleverd mits voor 11.00 uur besteld. Indien u 100 % zeker wilt zijn van een levering op de volgende werkdag dan kunt u ons bellen om een expressezending af te spreken. Een expressezending wordt altijd de volgende werkdag voor 12.00 uur bij u afgeleverd. 

Tenzij anders vermeld worden de door u bestelde bedrukte relatiegeschenken binnen ca 8 a10 werkdagen bij u afgeleverd. Indien u iets heel snel geleverd wilt hebben, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

USB sticks hebben een levertijd van ca. 2- a 3 weken. Enkele modellen kunnen wij snel vanuit voorraad leveren. U kunt ons bellen om dit te bespreken.

 

Spoedlevering
Ja.. YESGIFTS.NL  kan een aantal artikelen binnen het assortiment met de grootste spoed aan u leveren (ook in België). Soms al binnen enkele dagen. Indien u dit wenst kunnen wij samen met u de termijn en de artikelmogelijkheden bespreken. Wenst u een spoedlevering dan kunt u contact met ons opnemen. De relatiegeschenken waarvan de artikelnummers met een 3 beginnen kunnen wij binnen 3 dagen na goedkeuring van de proef aan u leveren. Daag ons maar eens uit!!!

Betaling
Ja.. YESGIFTS.NL maakt het u wel heel gemakkelijk. Nadat wij de goederen aan u geleverd hebben, zenden wij u een gespecificeerde factuur. Het bedrag van de factuur kunt u dan voldoen door middel van een bank overschrijving.  In uitzonderlijke gevallen kan een betaling vooraf gevraagd worden. Wij sturen u dan een factuur waarbij we de betaling vooraf vragen. Eén van onze medwekers neemt dan altijd eerst kontakt met u op.

 
Verzendkosten
Ja.. YESGIFTS.NL levert uw bestelling gratis op 1 adres. Is uw bestelling onder 495,-- (excl. BTW)  Euro dan rekenen wij 9,95 Euro verzendkosten.

Aantallen
Bij bedrukte relatiegeschenken kan het bestelde aantal met 5% afwijken.  In enkele gevallen kan het voorkomen dat wij een artikel niet aan u kunnen leveren omdat het afgenomen aantal te laag is. In deze specifieke gevallen nemen wij contact met u op. Indien u van een relatiegeschenk een aantal onbedrukte artikelen wilt bestellen is dit meestal geen probleem. Indien u verschillende artikelen in kleine oplage zonder opdruk wilt bestellen dan adviseren wij u om vooraf contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 


Annuleringen en Retour
Ja.. YESGIFTS.NL stelt u in staat om uw opdracht te annuleren. Indien u besluit af te zien van uw bestelling dan annuleren wij deze kostenloos.

Indien u reeds geleverde artikelen aan ons retour wilt zenden dan kan dit binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de goederen aan ons kenbaar gemaakt worden. De goederen kunnen dan onbeschadigd en in orriginele verpakking retour gezonden worden. U ontvangt daarvoor per email instructies voor het retourzenden. Na ontvangst van uw retourgezonden goederen crediteren wij de factuur en ontvangt u het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.

Indien de goederen speciaal voor u vervaardigd zijn, bijvoorbeeld door middel van het aanbrengen van een speciale bedrukking van uw logo, geldt dit recht van retour niet. Voor regenponcho's geldt uitsluitend een retourrecht mits het artikel niet aan de kwaliteitseisen voldoet.

Monsters
Ja.. YESGIFTS.NL stelt u in staat om u vooraf te overtuigen van de kwaliteit van de relatiegechenken.
U kunt monsters bestellen via onze website of stuur een mail naar verkoop@yesgifts.nl
Indien u de artikelen binnen 2 weken onbeschadigd en in originele verpakking aan ons terugstuurt wordt de totale factuur van de monsters gecrediteerd. Indien het te verwachten orderbedrag lager is dan 150,-- sturen wij vooraf geen samples.