×

U heeft geen producten in uw offerte.

Handdoeken

Handdoeken borduren

Handdoeken borduren met uw logo is onze specialiteit. De standaard handdoeken borduren wij in alle kleuren. Ook badlakens van 140 x 70 cm in alle kleuren zijn hier verkrijbaar. Uw logo op een handdoek borduren geeft een mooi en blijvend resultaat. Een leuke weggever waarmee u in zomer en winter scoort bij uw klanten of uw medewerkers. Ook voor de salon is dit niet alleen een goed gebruiksartikel maar ook een nuttig geschenk. De handdoeken leveren wij snel en voordelig vanuit voorraad. 

Sporthanddoeken en fitnesshanddoeken.

Naast de normale handdoeken en badlakens kunt u hier ook terecht voor golfhanddoeken en fitnesshandoeken.

Handdoeken zonder borduring.

Alle handdoeken in ons assortiment kunt u gemakkelijk zonder logo bestellen. Levering uit voorraad. Levertijd ca. 2 werkdagen en betaling op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Handdoeken Borduren of Drukken.

Wij drukken de handdoeken niet. Wij borduren de handdoeken met uw logo en/of reclametekst. Bij het bedrukken van handdoeken kan het gebeuren dat na verloop van tijd de bedrukking vervaagt. Wanneer uw logo d.m.v. een borduring is aangebracht zal dit nooit vervagen. Dat is de reden dat wij niet drukken, maar borduren. Een geborduurd logo kan standaard maximaal 50 cm2 zijn. Dus uw reclame in een afmeting van 5 x 10cm is heel erg mooi op een handdoek. Wanneer uw handdoek is opgevouwen en het logo is zichtbaar dan staat dit altijd chique. Wanneer u uw bestelling plaatst en uw logo upload dan sturen wij u vooraf een borduurproef per email. U ziet uw handdoek dan afgebeeld met uw logo erop. Pas nadat u deze heeft goedgekeurd gaan we borduren. De levertijd van een geborduurde handdoek is ca. 2 weken.

Handdoeken zonder logo

U kunt de Handdoeken of Gastendoekjes ook zonder logo bestellen. De minimale afname staat hiervoor bij ieder artikel apart vermeld. U kunt dan eventueel binnen uw bestelling de kleuren mixen. De levering van onbedrukte handdoeken is 1 a 2 werkdagen.

Handdoeken in diverse kleuren

De haddoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierbij moet u denken aan Rode, Zwarte, Blauwe, Gele, Groene, Roze, Witte, Paarse en Oranje Handdoeken. De handdoeken zijn ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Uiteraard de standaard afmeting van 50 x 100 en ook het douchelaken 70 x 140. Naast de grote handdoeken zijn er ook de kleine gastendoekjes en fitnesshanddoeken in deze kleuren verkrijgbaar. 

Naast handdoeken kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's - speelkaarten - fleecesjaals - goedkope fleecedekens - Paraplu's