×

U heeft geen producten in uw offerte.

Fleece sjaals

Fleecesjaals met uw logo maar ook zonder.

Hier vind u een uitgebreide collectie sjaals waaronder fleece sjaals. De sjaals kunnen wij bedrukken of borduren met uw logo. De levertijd voor bedrukte sjaals bedraagt ongeveer 7 a 8 werkdagen. De sjaals zijn vervaardigd van anti pilling fleece. Kortom; een heerlijke zachte en warme fleece.

Fleecesjaals zonder opdruk.

Indien u fleecesjaals zonder opdruk besteld dan is de levertijd een stuk korter. Over het algemeen krijgt u de fleecesjaals dan binnen 1 a 2 dagen vanuit de voorraad geleverd.

Fleecesjaals borduren.

Uw fleece sjaals kunnen wij ook fraai borduren met uw logo of tekst. Het aantal te borduren kleuren maakt dan voor de prijs niets uit. De levertijd van het borduren is ca. 10 werkdagen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Toelichting en vragen met antwoorden met betrekking tot  de Fleecesjaals.

Fleecesjaals bedrukken met eigen logo?

U kunt uw eigen logo laten drukken op de fleecesjaals. De maximale drukafmeting is standaard ca. 50 cm2. Uw logo kunnen wij op de sjaal bedrukken in 1- of meerdere kleuren. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen sturen we altijd eerst een digitale drukproef. Deze ontvangt u in uw mailbox. Nadat wij van u een positieve reactie hebben ontvangen op de proef, gaan we de sjaals bedrukken. Uiteraard kunt u ook een tekst aan ons opgeven om te bedrukken. Indien u de sjaals met bedrukking of borduring besteld is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. Indien u de sjaals zonder opdruk besteld dan kunnen wij deze leveren in 1 a 2 werkdagen.

Fleecesjaals in verschillende kleuren.

De Fleecesjaals kunt u uitkiezen in verschillende kleuren. Zelfs binnen uw bestelling kunt u eventueel de kleuren mixen. Stel u besteld 50 fleecesjaals. U mag ze dan eventueel verdelen in verschillende kleuren zoals 10 x Rood, 10x Geel, 10x Zwart, 10x Blauw en 10x  Wit. Voor de totale prijs maakt dit dan niets uit. De witte fleecesjaals die veelal gebruikt worden bij Carnavalsverenigingen zijn hier ook verkrijgbaar. Indien u bij de sjaal een muts wilt bestellen van exact hetzelde materiaal en in dezelfde kleur, dan is dat ook mogelijk.

Kwaliteit Fleece

De kwaliteit van de fleece is afhankelijk van het type sjaal dat u besteld. De luxe fleecesjaal op onze site is van 280 grams flleece. Deze kwalitiet geeftu het gevoel dat u een perfecte warme sjaal draagt. De afmeting van deze fleecesjaal de luxe is 150 x 30 cm. Zelfs onze goedkope fleecesjaal is nog van een prima kwalitiet. Deze sjaal heeft een afmeting van 135 x 20 cm en is vervaardigd van 220 grams fleece.

Wie kan er bestellen bij Yesgifts.nl?

Iedereen kan op deze webshop bestellen. Omdat wij een groothandel zijn wordt ons nog eens gevraagd of een particulier ook kan bestellen. Dat kan inderdaad! Bestellen kan door bedrijven, Verenigingen, Instellingen en zelfs Particulieren. 

Betaling op Factuur.

U kunt bij ons op factuur betalen. U hoeft daarvoor niets aan te geven. Wij leveren uitsluitend op factuur. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u van ons een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Bij uw bestelling kunt u eventueel een afwijkend factuuradres opgeven. Indien wij op de factuur een speciaal inkoopnummer of PO nummer moeten vermelden dan is dat ook geen probleem.

Naast fleecesjaals kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's - speelkaarten - fleecemutsen - fleecedekens - kompasjes - EHBO setjes