×

U heeft geen producten in uw offerte.

Waterflessen

Waterflessen bedrukt als relatiegeschenken.

Waterflessen bedrukt met uw logo of reclametekst kunt u hier online bestellen. U krijgt dan zeker een relatiegeschenk dat bij u past. U kunt de Waterflessen zowel bedrukt- als onbedrukt bestellen. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals Wit, Grijs, Lichtgroen, Blauw, Rood, Geel etc etc. De meeste flessen zijn van transparante kunststof. Echter ook flessen van echt glas of aluminium kunt u hier bestellen. De flessen kunt u eventueel ook zonder opdruk bestellen. Er is een minimale afname. Deze staat bij ieder artikel apart vermeld. De levertijd staat ook bij iedere fles apert vermeld. Indien we de flessen niet hoeven te drukken met uw logo dan is de levertijd uiteraard korter. Bij de meeste waterflessen is de levertijd zonder opdruk 1 a 2 werkdagen. U kunt dan ook in een kleine oplage bestellen. (zie minimale afname die bij het artikel vermeld staat.  Indien u vragen heeft over Waterflessen als relatiegeschenken dan kunt u ons altijd even mailen of bellen. verkoop@yesgifts.nl 084-8688900

Een echte topper onder de waterflessen is de waterfles AS650. U heeft dan voor een redelijke prijs een kunststof drinkfles van 650 ml. die in verschillende kleuren te bestellen is.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bedrukte Waterflessen bestellen

U kunt Waterflessen bij ons laten bedrukken. De prijs voor bedrukte Waterflessen kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen op onze handige offerte module. Wilt u liever een speciale offerte van Waterflessen ontvangen dan is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons. Wij sturen u dan een speciale offerte van uw Waterflessen. De levertijd van bedrukte Waterflessen is uiteraard langer dan die van onbedrukte Waterflessen. In beide gevallen kunt u deze hier online gemakkelijk bestellen. Voor goedkope Waterflessen bent u bij Yesgifts.nl aan het juiste adres.

Levertijd van Waterflessen

Wij kunnen Waterflessen super snel aan u leveren. Voor Waterflessen zonder opdruk is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Voor Waterflessen met opdruk van logo en/of tekst is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen hebben wij iets meer tijd nodig. In dat geval krijgt u hiervan altijd vooraf een bericht van ons.

Drukproef van Waterflessen

Voordat wij uw logo aanbrengen op Waterflessen sturen wij altijd eerst een drukproef ter beoordeling. Deze proef bestaat uit een email waarin het door u bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld met uw logo. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen. Waterflessen met uw bedrukking wordt hierdoor altijd geleverd zoals u dat vooraf heeft goedgekeurd. Hierdoor bent u verzekerd van relatiegeschenken zoals u dat wenst.