×

U heeft geen producten in uw offerte.

Zadelhoesjes

Zadelhoesjes bedrukken met uw logo

Hier kunt u zadelhoesjes bestellen die wij voor u bedrukken met uw logo of tekst. Ook spoed bestellingen van bedrukte zadeldekjes behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de leverdatum te bespreken. De zadelhoesjes dienen ervoor om uw zadel droog te houden wanneer u de fiets buiten stalt. De zadelhoesjes zijn er niet voor bedoeld om tijdens het fietsen te laten zitten. Dit kan wel, maar hierdoor slijt de bedrukking sneller.  Al vanaf 100 stuks kunnen wij de zadelhoesjes leveren met 1 kleur opdruk. Ook kunnen wij zadelhoesjes / zadeldekjes leveren die wij all-over bedrukken in meerdere kleuren. Hiervoor is de levertijd langer.  Indien wij uw zadlehoesjes bedrukken in 1 kleur dan is de levertijd ca. 8 werkdagen.

Zadelhoesjes onbedrukt.

U kunt hier ook onbdrukte zadelhoesjes bestellen. We leveren heel veel kleuren vanuit voorraad. Ook de kleuren zilver en goud. Levering na 1 a 2 werkdagen zonder bedrukking. Betaling op factuur. Kies hier snel uw zadelhoesjes en bereken zelf uw prijs met de offerte module.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

De zadelhoesjes zijn in verschillende kleuren leverbaar. U kunt dezezels kopen in goud of zilver kleur. Verder leveren wij Groene, Paarse, Rode, Gele, Oranje, Roze, Rode, Blauwe, Zwarte en Witte Zadelhoesjes of Zadeldekjes. Als Groothandel in Relatiegeschenken kunnen wij deze zadelhoesjes snel leveren vanuit voorraad al vanaf 100 stuks.

Naast de strandballen kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - T shirts - poloshirts - gymtasjes - stappentellers - zonnebrillen - spiegeltjes