×

U heeft geen producten in uw offerte.

Fleece dekens / Dekens

Fleece dekens in groot assortiment.

Fleece dekens in diverse uitvoeringen en kleuren. Deze dekens kunnen wij snel en uit voorraad aan u leveren. De fleece dekens zijn vervaardigd van een goede kwaliteit anti-pilling fleece die u veel warmte zal bezorgen. Heerlijk voor op de bank maar ook voor op het terras van uw Horeca gelegenheid. Als Groothandel in Relatiegeschenken kunnen wij de Fleece Dekens niet per stuk leveren.

Fleece dekens met opduk.

De fleece dekens kunnen wij voor u voorzien van uw opdruk met uw logo of uw tekst. De levertijd bedraagt hiervoor ca. 7 a 8 werkdagen. Zonder opdruk leveren wij deze dekens binnen 1 a 2 werkdagen bij u af. U kunt de Fleecedekens bestellen via onze website. Kijkt u maar eens rond. U vindt hier ook goedkope fleece dekens.

Materiaal van de fleece dekens.

De meeste fleecedekens binnen het assortiment zijn vervaardigd van 180 grams polar fleece. Deze zachte fleece geeft dat heerlijke zachte en warme gevoel. Om deze reden worden onze fleecedekens veelvuldig gebruikt als terras deken in de Horeca.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Hieronder enkele toelichtingen en antwoorden op vragan m.b.t. Fleecedekens en andere soorten dekens.

Fleecedekens met eigen logo

U kunt hier fleecedekens en andere dekens bestellen met uw eigen logo bedrukt. U kunt hiervoor het logo uploaden bij uw bestelling. De maximale drukafmeting staat per type deken vermeld. In sommige gevallen drukken we uw logo niet op de deken zelf, maar op het label wat om de opgevouwen deken is verpakt. Voordat we uw logo aanbrengen ontvangt u altijd eerst een drukproef per email. Na uw goedkeuring van de proef gaan we drukken. De levertijd is afhankelijk van de deken en varieert van ca. 5 tot 10 werkdagen.

Fleecedekens zonder opdruk

De Fleece dekens kunt u ook zonder opdruk bestellen. De levertijd is dan een stuk sneller dan bij bedrukte dekens. De Levertijd van blanco fleecedekend is ca. 1 a 2 werkdagen. U kunt de dekens binnen uw bestelling in verschillende kleuren bestellen.

Terrasdekens

De dekens die het meest worden toegepast als terrasdeken is deze standaard terrasdeken. De dekens zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en hebben een afmeting van ca. 160 x 125 cm. De kwalitiet is 180 gr/m. Hierooor is deze perfect toepasbaar als deken op uw horeca terras. Met name de rode dekens staan vaak erg mooi op uw terras bij uw restaurant of café.

Kleuren Fleecedekens.

De fleecedekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het aantal beschikbare kleuren verschilt per type deken. De keuren die standaard beschikbaar zijn is Rood, Zwart, Groen, Blauw, Oranje, Roze, Paars en Wit. Naast de standaard fleecedekens treft u op onze site ook Flanel- en Sherpa dekens aan.

Betaling op Factuur

U kunt hier op Factuur bestellen. Wanneer u uw bestelling plaatst komt u niet langs een betaalformule. Als groothandel werken wij iedere bestelling op Factuur af. Nadat wij uw artikelen hebben verzonden verzenden wij een factuur per email. Deze factuur staat standaard op een betaaltermijn van 14 dagen netto. In sommige gevallen vragen wij uw betaling vooraf. Indien dit het geval is en dan ontvangt u hierover altijd bericht. Iedereen kan een bestelling plaatsen op deze webshop. Wij leveren aan Bedrijven, Verenigingen, Instellingen maar ook aan Particulieren.

Levertijd van Fleecedekens

 De levertijd van de fleece dekens is afhankelijk van het feit of u deze laat bedrukken met uw logo of dat u deze zonder logo wilt onyvangen. Met bedrukking is de levertijd ca. 5 a 10 werkdagen. (afhankelijk van het type deken). De levertijd zonder opdruk is ca. 1 a 2 werkdagen. 

Naast fleecedekens kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's - speelkaarten - fleecesjaals - Handdoeken met logo