×

U heeft geen producten in uw offerte.

Fleece dekens

Fleece dekens in groot assortiment.

Fleece dekens in diverse uitvoeringen en kleuren. Deze dekens kunnen wij snel en uit voorraad aan u leveren. De fleece dekens zijn vervaardigd van een goede kwaliteit anti-pilling fleece die u veel warmte zal bezorgen. Heerlijk voor op de bank maar ook voor op het terras van uw Horeca gelegenheid. Als Groothandel in Relatiegeschenken kunnen wij de Fleece Dekens niet per stuk leveren.

Fleece dekens met opduk.

De fleece dekens kunnen wij voor u voorzien van uw opdruk met uw logo of uw tekst. De levertijd bedraagt hiervoor ca. 7 a 8 werkdagen. Zonder opdruk leveren wij deze dekens binnen 1 a 2 werkdagen bij u af. U kunt de Fleecedekens bestellen via onze website. Kijkt u maar eens rond. U vindt hier ook goedkope fleece dekens.

Materiaal van de fleece dekens.

De meeste fleecedekens binnen het assortiment zijn vervaardigd van 180 grams polar fleece. Deze zachte fleece geeft dat heerlijke zachte en warme gevoel. Om deze reden worden onze fleecedekens veelvuldig gebruikt als terras deken in de Horeca.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

De fleecedekens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De beschikbare kleuren zijn; Zwart, Wit, Rood, Blauw, Lichtblauw, Groen, Lichtgroen, Oranje, Grijs en Paars