×

U heeft geen producten in uw offerte.

Zweetbandjes

Zweetbandjes bedrukt met logo

U kunt hier zweetbandjes bestellen die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo. Enkele zweetbandjes uit het assortiment zijn voorzien van een speciaal label waarop uw logo gedrukt kan worden. Voordat wij uw logo drukken ontvangt u altijd eerst een drukproef van uw zweetbandjes met logo. De zweetbandjes zijn er in verschillende uitvoeringen.

Zweetbandjes met geborduurd logo

De zweetbandjes van badstof die niet zijn uitgevoerd met een druklabel kunnen wij uitsluitend voorzien van een geborduurd logo. Om de borduurprijs te bepalen zien wij graag eerst uw logo. U kunt uw logo dan ook eerst even naar ons mailen. Hierna geven wij u de prijs voor uw geborduurde zwaatbandjes.

Hoofd- of pols zweetbandjes.

De zweetbandjes zijn in het assortiment voor om het hoofd en voor om de pols. De levering is uit voorraad. (Zonder logo in 1 a 2 werkdagen). Betaling op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Veel gestelde vragen over zweetbandjes:

 

Bedrukken van de zweetbandjes

De zweetbandjes kunnen wij voor u bedrukken met uw logo. Dit kan uitsluitend bij de bandjes waarbij het staat aangegeven. Deze polsbandjes en hoofdbandjes hebben dan een speciale ruimte waarop we uw logo en/of tekst kunnen drukken. Indien wij uw logo moeten drukken dan ontvangt u altijd eerst een digitale drukproef per email. U ziet dan uw zweetband met uw logo afgebeeld. Het maakt daarbij niet uit of we het hebben over hoofdbanden of polsbandjes.

Borduren van zweetbandjes

Er zijn diverse zweetbandjes verkrijgbaar die we voor u kunnen borduren met uw logo. Zowel hoofd- als polsbandjes kunnen wij dan voorzien van uw eigen geborduurde logo. Voordat we starten met het borduren ontvangt u eerst een proef per email. U ziet dan het zweetbandje afgebeeld met uw borduring erop.

Blanco Zweetbandjes

U kunt de polsbandjes en hoofdbandjes ook zonder opdruk bestellen. Binnen uw bestelling kunt u dan verschillende kleuren kiezen. Er is zelfs een polsband verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De levertijd van de onbedrukte zweetbandjes is ca. 1 a 2 werkdagen. De zweetbandjes kunt u hier in heel veel verschillende kleuren bestellen. Wij hebben de pols en hoofdbandjes op voorraad in Wit, Zwart, Rood, Geel, Oranje, Blauw, Groen, Lichtgroen, Lichtblauw, Roze of Rose.

Levertijd

De levertijd voor zweetbandjes is ca. 1 a 2 werkdagen. Indien wij uw logo moeten drukken is de levertijd ca. 8 werkdagen. Bij een geborduurd logo zal dit iets langer zijn. U kunt dan rekening houden met ca. 2 weken levertijd.

 

Naast de zweetbandjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - zadelhoesjes - keukenschorten