×

U heeft geen producten in uw offerte.

Zweetbandjes

Zweetbandjes bedrukt met logo

U kunt hier zweetbandjes bestellen die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo. Enkele zweetbandjes uit het assortiment zijn voorzien van een speciaal label waarop uw logo gedrukt kan worden. Voordat wij uw logo drukken ontvangt u altijd eerst een drukproef van uw zweetbandjes met logo. De zweetbandjes zijn er in verschillende uitvoeringen.

Zweetbandjes met geborduurd logo

De zweetbandjes van badstof die niet zijn uitgevoerd met een druklabel kunnen wij uitsluitend voorzien van een geborduurd logo. Om de borduurprijs te bepalen zien wij graag eerst uw logo. U kunt uw logo dan ook eerst even naar ons mailen. Hierna geven wij u de prijs voor uw geborduurde zwaatbandjes.

Hoofd- of pols zweetbandjes.

De zweetbandjes zijn in het assortiment voor om het hoofd en voor om de pols. De levering is uit voorraad. (Zonder logo in 1 a 2 werkdagen). Betaling op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

De zweetbandjes kunt u hier in heel veel verschillende kleuren bestellen. Wij hebben de pols en hoofdbandjes op voorraad in Wit, Zwart, Rood, Geel, Oranje, Blauw, Groen, Lichtgroen, Lichtblauw, Roze of Rose.