×

U heeft geen producten in uw offerte.

Hobbymesjes / Zakmessen

Hobbymesjes en zakmessen

Hier kunt u een keuze maken uit een selectie hobbymesjes en zakmessen. Deze hobbymesjes hebben wij in verschillende afmetingen en kleuren voor u beschikbaar. De hobbymesjes worden ook wel afbreekmesjes genoemd. Grote voorraad beschikbaar zodat de mesjes snel bij u afgeleverd kunnen worden. De zakmessen die u hieronder ziet afgebeeld zijn van hoogwaardige kwaliteit en van Roest Vrij Staal. Op alle zakmessen kunt u uw logo laten aanbrengen. Dit kan veelal door het bedrukken maar ook door middel van het lasergraveren. Indien u de hobbymesjes of zakmessen zonder logo wilt bestellen dan kan dat ook. De minimale afname is dan veelal lager.

Hobbymesjes bedrukken met uw logo of reclame.

Wij kunnen de hobbymesjes bedrukken met uw logo. Wij drukken de kleuren die u wenst. Ook uw eigen PMS kleuren. Voordat wij de mesjes bedrukken krijgt u altijd eerst een digitale proefdruk per email. Levertijd ca. 8 werkdagen. Betaling achteraf op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toelichting op de mogelijkheden van Hobbymesjes en Afbreekmesjes

Afbreekmesjes met Logo bedrukt.

Wij kunnen de mesjes voor u bedrukken met uw eigen logo en/of reclametekst. Bij uw bestelling kunt u aangeven of u uw logo gedrukt wilt hebben of een standaard tekst. U kunt hierbij tevens de gewenste drukkleur opgegeven. Wij sturen u daarna een drukproef per email. U ziet dan de Hobbymesjes afgebeeld met uw bedrukking. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij de mesjes bedrukken.

Afbreekmesjes zonder logo

U kunt de afbreekmesjes ook zonder logo bestellen. U kiest dan een mesje uit en vult achter de kleur van uw keuze het aantal in. Nadat wij uw volledig ingevulde bestelling hebben ontvangen versturen wij uw hobbymesjes direct. U ontvangt dan binnen 1 a 2 werkdagen uw bestelling in huis.

Beschikbare kleuren van de mesjes.

De mesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is wel afhankelijk van het type hobbymesje. Er zijn mesjes die alleen in wilt leverbaar zijn. Er zijn ook mesjes verkrijgbaar in de kleur Rood, Blauw, Geel, Zwart en Oranje. Tevens is er verschil in kleine- en grote hobbymessen. De kleine witte mesjes zijn ook echt goedkope afbreekmesjes.

Op Factuur betalen

U kunt uw bestelling plaatsen zonder vooraf te betalen. Wij sturen altijd een factuur. Deze factuur mailen wij nadat we uw bestelling hebben verzonden. Het kan voorkomen dat wij de factuur vooraf betaald willen hebben. Wanneer dit het geval is mailen wij u altijd vooraf. 

Naast de zakmessen kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - gymtasjes - stappentellers - zonnebrillen - kompasjes