×

U heeft geen producten in uw offerte.

USB stick Spoed

USB stick spoed levering

De USB sticks die u hieronder aantreft kunnen wij met spoed leveren. De levertijd van deze USB sticks bedraagt ca. 2 a 3 werkdagen. (zonder opdruk) De USB sticks hebben de capaciteit die erbij vermeld staat. De USB sticks worden in kleine oplage vanaf 25 stuks. 

Spoedlevering USB sticks met opdruk.

De hieronder vermelde USB sticks kunnen wij ook met opdruk van uw logo snel aan u leveren. De levertijd bedraagt dan ca 1 week. Voordat de USB sticks worden bedrukt met uw logo sturen wij u eerst een proefdruk per email. Betaling is achteraf op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

USB sticks met Spoed leverbaar.

Levertijd van USB sticks.

De levertijd van de USB sticks is 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw opdracht. Wanneer wij uw opdracht op werkdagen voor 11.00 uur ontvangen kunnen wij uw USB sticks nog dezelfde dag verzenden en de volgende werkdag afleveren. Indien wij de USB sticks bestelling na 11.00 uur ontvangen dan verzenden wij deze de volgende werkdag. Hierdoor ontvangt u dus altijd een Spoedlevering USB sticks. We leveren uw sticks dan zonder opdruk van uw logo. Indien u de USB sticks met opdruk wilt ontvangen dan kunt u elders op onze website uw bestelling plaatsen. Wanneer u Goedkope USB sticks wilt bestellen bent u hier aan het juiste adres!

Welke USB sticks bestellen.

U kunt hier USB sticks bestellen in verschillende capaciteiten. U kunt dan denken aan 1 GB, 2 GB, 4 GB en 16 GB. Indien een USB stick niet direct leverbaar zou zijn dan sturen wij u altijd een USB stick die een capaciteit hoger ligt. Hierdoor ontvangt u dus altijd een stick met voldoende caaciteit. De USB sticks kunt u bij ons bestellen vanaf 15 stuks en meer.

Betaling op Factuur.

U kunt bij ons op factuur bestellen. Onze webshop is op basis van een Groothandel en kent geen betaalmodule. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden sturen wij u een factuut per email. Deze factuur heeft standaard een betaaltermijn van 14 dagen/netto. In enkele uitzonderlijke gevallen sturen wij een factuur die wij vooraf betaald willen hebben. Mocht dit op u van toepassing zijn dan ontvangt u altijd eerst een bericht van ons. Ondaks dat wij een Groothandel in USB sticks zijn kan iederen hier bestellen. bedrijven, Verenigingen, Instellingen en ook Particulieren.

Kleuren USB sticks.

Onze USB sticks zijn uitgevoerd met een zilverkleurige- metalen draaihuls. De stick zelf kunt in verschillende kleuren bestellen. De volgende kleuren zijn beschikbaar: Zwart, Wit, Oranje, Geel, Rood, Blauw en Lime. U kunt eventueel binnen 1 bestelling verschillende kleuren bestellen.