×

U heeft geen producten in uw offerte.

Strandballen

Goedkope Strandballen grote- en kleine.

U treft hieronder een overzicht van onze strandballen. De strandballen staan netjes verdeeld in verschillende maten en kleuren. U kunt hier uw goedkope strandballen kiezen en dan tevens de prijs hier online berekenen. Er zijn traditionele ballen waarbij de panelen om-en-om gekleurd zijn, maar sinds kort beschikken wij ook over een grote voorraad effen gekleurde strandballen. De levertijd van de ballen is zonder opdruk ca. 1 a 2 werkdagen. Dus kunt u deze strandballen altijd met SPOED ontvangen. Kleine strandballen van 26 cm en de grootste stranbal heeft een diameter van 50 cm in opgeblazen toestand.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Bedrukken van strandballen.

Alle strandballen kunnen wij voorzien van uw logo of tekst. De strandballen kunnen wij dan in1 kleur drukken. Het maakt ons niet uit welke kleur wij voor u moeten drukken. Dat bepaalt u zelf! De strandballen verschillen in afmeting. Zo kunt u ballen bestellen met een doorsnede van 26 cm (opgeblazen) en 35 cm of zelfs 50 cm. Indien we uw strandbale van een opdruk moeten voorzien die uit meerder kleuren bestaat, dan kunt u beter even kontakt met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Strandballen en de levertijd.

De standaard levertijd van strandballen zonder opdruk is 1 werkdag. Indien wij uw logo op de bal mogen drukken hebben we ca. 8 tot 10 werkdagen nodig. Nadat we uw strandballen hebben afgeleverd ontvangt u van ons per email een factuur.

Drukproef van Strandballen

Uiteraard stellen wij vooraf een drukproef beschikbaar zodat u vooraf kunt zien of de bal bedrukt wordt zoals u het wilt. Wij mailen u dan een afbeelding van de bal met uw logo daarop. U krijgt dan de tijd om de proefdruk te beoordelen. Nadat u de proef heeft beoordeeld en goedgekeurd gaan wij de strandballen voor u bedrukken. U ontvangt dan altijd een pronotieartikel wat voldoet aan uw wensen. Het strandplezierkan nu echt beginnen!

  • Levering op factuur
  • Drukproef per email
  • zonder opdruk in 1 a 2 werkdagen geleverd

Strandballen in diverse kleuren.

De strandballen zijn in de verschillende kleuren verkrijgbaar. De meeste ballen zijn in combinatie kleuren zoals bijvoorbeeld zwart/wit, blauw/wit en rood/wit. Naast deze standaar kleuren zijn de strandballen nu ook verkrijbaar in een combinatie met kleuren zoals roze en paars. Naast de combikleuren is er ook een grote keuze in strandballen in effen kleuren.

Goedkope Strandballen bestellen .

De strandballen kunt u bestellen in 3 gemakkelijke stappen. Wanneer u uw type strandbal gekozen heeft vult u in welke kleur(en) u wenst te ontvangen. Daarna geeft u aan of u deze blanco (zonder opdruk) of met opdruk wenst te ontvangen. Indien u de strandballen blanco wilt bestellen hoeft u alleen nog maar uw adres op te geven en op de bestelknop te drukken. Een account aanmaken is niet nodig.

Indien uw bestelling met opdruk is, kunt u kiezen uit een tekst of een logo. Indien wij uw logo op de strandbale moeten drukken dan kunt u uw logo uploaden. Indien u tekst wilt drukken dan kunt u uw tekst invullen. Tevens kunt u dan aangeven in welk lettertype wij uw strandbal moeten drukken. Alles is mogelijk. Ook kunt u aangeven in welke kleur we moeten drukken. Alle drukkleuren zijn mogelijk. Meestal communiceren wij de te drukken kleuren door middel van PMS nummers. Maar u kunt ook gewoon uit een aantal standaard drukkleuren kiezen. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij. 

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen wordt deze door één van onze medewerkers gecontroleerd en ontvangt u een uitgebreide bevestiging. Indien de opdracht met opdruk is ontvangt u daarna de drukproef per email. Eventueel kunt u deze dan nog wijzigen. Pas nadat u de drukproef heeft goedgekeurd gaan wij de drukkerij vragen om de produktie van uw strandballen te starten.

Naast de strandballen kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons fleece dekens - goedkope petjes - T shirts - poloshirts - gymtasjes - stappentellers