×

U heeft geen producten in uw offerte.

Keycords / Lanyards

Goedkope Keycords Lanyards met of zonder bedrukking

In deze online shop kunt u goedkope keycords bestellen. De keycords kunnen wij bedrukken met uw logo of reclametekst. Voordat wij uw logo drukken op deze goedkope keycords sturen wij u een proefdruk per email. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij uw logo drukken op uw keycord.

Goedkope Keycords zonder opdruk.

Heeft u liever geen opdruk? Dat is voor ons geen probleem. Vanaf 50 stuks kunt u hier ook zonder opdruk uw keycord bestellen. Ook kunnen wij de keycords met pashouder leveren. De keycords zijn snel uit voorraad leverbaar. Betaling achteraf op factuur. Maak hieronder uw keuze!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Lanyard of Keycord

Hier kunt u goedkope lanyards bestellen met opdruk van uw logo en/of reclametekst. Omdat wij een Lanyards groothandel zijn kunnen wij deze niet per 1 stuks leveren. Toch zijn wij er in geslaagd om deze in kleine oplage aan te bieden. Vanaf 50 stuks kunnen wij de lanyards onbedrukt leveren in 1 a 2 dagen. Met opdruk duurt dit een aantal dagen langer. De lanyards kunt u hier ook bestellen met een transparante houder waar u zelf een pasje in kunt steken. Enorm handig voor uw eenmalige evenement zoals een beurs of een congres.

Lanyards in kleuren

De Lanyards zijn leverbaar in heel veel kleuren. Deze zijn o.a. leverbaar in Zwart, Wit, Rood, Geel, Blauw, Groen, Oranje, Rose of Roze. Kortom: te veel om hier allemaal op te noemen.