×

U heeft geen producten in uw offerte.

Keycords / Lanyards

Goedkope Keycords Lanyards met of zonder bedrukking

In deze online shop kunt u goedkope keycords bestellen. De keycords kunnen wij bedrukken met uw logo of reclametekst. Voordat wij uw logo drukken op deze goedkope keycords sturen wij u een proefdruk per email. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij uw logo drukken op uw keycord. Lanyards onbedrukt bestellen is hier ook mogelijk. Dit kan zelfs vanaf een zeer kleine oplage. Bij enkele soorten kun je al vanaf 50 stuks lanyards bestellen.

Goedkope Keycords zonder opdruk.

Heeft u liever geen opdruk? Dat is voor ons geen probleem. Vanaf 50 stuks kunt u hier ook zonder opdruk uw keycord bestellen. Ook kunnen wij de keycords met pashouder leveren. De keycords zijn snel uit voorraad leverbaar. Betaling achteraf op factuur. Maak hieronder uw keuze!

Lanyards kleine oplage.

Je hoeft hier geen super grote oplage's te bestellen. Zonder opdruk is er een mogelijkheid om in kleine oplage te bestellen. U mag dan meestal ook de kleuren van de lanyards mixen. Indien u lanyards bedrukt wilt bestellen dan is dat meestal al vanaf 100 stuks mogelijk.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Veel gestelde vragen over lanyards of keycords:

Onbedrukte lanyards

U kunt de lanyards zonder opdruk bestellen vanaf 50 stuks. Bij enkele soorten lanyards ligt de minimale afname iets hoger. Binnen uw bestelling kunt u de verschillende kleuren dan mixen. Bij de meeste type's is de minimale afname per kleur 25 stuks. 

Logo's drukken op uw keycords

Bij uw bestelling kunt u aangeven of wij uw logo en/of tekst moeten bedrukken. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen controleren wij uw logo en verzorgen wij de opmaak ervan. We sturen u dan eerst een digitale drukproef per email. U ziet dan uw lanyard afgebeeld met uw drukwerk er een aantal keren op afgebeeld. We zorgen er altijd voor dat het drukwerk op de beide zichtbare zijden staat afgebeeld. Nadat u uw drukproef heeft goedgekeurd starten wij de produktie.

Houders voor pasjes.

U kunt op deze website de houders "los" bij uw keycords bestellen. Ook zijn er enkele keycords die standaard geleverd worden mat een pashouder. Dat is natuurlijk net zo gemakkelijk. De afmeting van de pashouders staat er dan altijd bij vermeld zodat u eventueel de afmeting van de passen kunt afstemmen. De pashouders kunt u bestellen in softe buigzame kunststof en in harde kunststof. Ook kunt u grote pashouders bestellen. Enorm handig voor uw eenmalige evenement zoals een beurs of een congres.

Lanyards in kleuren

De Lanyards zijn leverbaar in heel veel kleuren. Deze zijn o.a. leverbaar in Zwart, Wit, Rood, Geel, Blauw, Groen, Oranje, Rose of Roze. Kortom: te veel om hier allemaal op te noemen.

Levering op factuur.

Wij leveren uw bestelling uitsluitend op factuur. Nadat uw bestelling verzonden is ontvangt u uw factuur per email. Eventueel kunt u hiervoor een apart emailadres opgeven. De factuur kunt u dan binnen 14 dagen voldoen. In uitzonderlijke gevallen vragen wij uw betaling vooraf. Hiervan krijgt u dan duidelijk per email een bericht.

Naast de lanyards en keycords kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - zadelhoesjes - keukenschorten - kerstmutsen