×

U heeft geen producten in uw offerte.

Fluitjes

Fluitjes bestellen.

Hier kunt u fluitjes bestellen. De fluitjes kunnen wij bedrukken met uw logo of uw reclametekst. Ook is het mogelijk om deze fluitjes zonder opdruk te bestellen. Het goedkope fluitje kunt u uitsluitend bestellen per 48 stuks. Erg handig voor uw sportevenement waarbij u even snel wat scheidsrechtersfluitjes nodig heeft of tijdens een evenement zoals carnaval of bij een demonstratie. Een goedkoop artikel met veel lawaai!

Fluitjes in verschillende uitvoeringen.

U kunt hier kiezen uit verschillende soorten fluitjes. Naast de goedkope fluitjes van plastic hebben we de fluitjes met halskoord of polsband en kunststof- of metalen fluitjes. Grote voorraad dus snelle levering. Betaling: Op factuur. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Veel gestelde vragen over fluitjes:

  • Kan ik de fluitjes laten bedrukken met mijn logo?
  • Kan ik de fluitjes ook zonder opdruk bestellen
  • Wat zijn jullie goedkoopste fluitjes?
  • Kan ik op factuur bestellen?

Fluitjes met opdruk bestellen

De fluitjes die u hier kunt bestellen kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of tekst. Nadat u uw fluitjes heeft gekozen kunt u zelf bepalen wat we moeten drukken en in welke kleur. Nadat u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u altijd eerst een drukproef per email. U ziet dan het fluitje afgebeeld met uw bedrukking erop. Indien u akkoord bent met de proef gaan wij starten met het drukken. 

Fluitjes zonder opdruk bestellen.

U kunt de fluitjes ook blanco bij ons kopen. Dat kan vanaf 144 stuks. U mag de verschillende kleuren mixen binnen uw bestelling. Het enige dat wij u vragen is rekening te houden met een afame van 48 stuks per kleur. U kunt dan ook uitsluitend veelvouden van 48 stuks bestellen als het gaat om onze goedkoopste fluitjes. De levertijd van de blanco fluitjes is ca. 1 a 2 werkdagen. Dus.. als u ze snel nodigt heeft dan is dit geen probleem.

Goedkope fluitjes

Onze goedkope fluitjes zijn de plastic fluitjes met een nekkoordje. Deze fluitjes kunt u hier in heel veel verschillende kleuren bestellen. Indien u specifiek op zoek bent naar goedkope fluitjes om uw scheidsrechters mee te voorzien, dan kunt u beter voor de fluitjes met polsband kiezen. Bijvoorbeeld wanneer u een tournooi organiseert. Naast de plastic fluitjes kunt u ook metalen fluitjes bij ons bestellen.

Levering op factuur.

Wij leveren uitsluitend op factuur. De factuur ontvangt u per email in uw mailbox. De betalingstermijn is 14 dagen. Het kan voorkomen dat een betaling vooraf vtagen. Indien dit op u van toepassing is dan ontvangt u altijd eerst een mail van ons.

Indien u nog vragen heeft over de fluitjes op onze webshop dan kunt u altijd even mailen of bellen: verkoop@yesgifts.nl / 084-86 88 900

Naast de fluitjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

hoodiespolo's - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - Heuptasjes - goedkope spiegeltjes