×

U heeft geen producten in uw offerte.

Flesopeners

Flesopeners bedrukken of graveren.

Flesopeners worden altijd- en overal toegepast. het zijn- en blijven mooie relatiegeschenkjes. Uiteraard kunnen wij op dit promotiemateriaal uw logo opdrukken. Luxe flesopeners zijn nog steeds top relatiegeschenken. De flesopeners die u hier vindt kunnen wij bedrukken of graveren. Voordat wij uw logo aanbrengen maken wij altijd eerst een digitale proef. Nadat u de proef heeft goedgekeurd brengen wij uw logo aan op de flesopeners. 

Flesopeners onbedrukt

De flesopeners kunt u ook heel gemakkelijk onbedrukt online bestellen. Wij beschikken over een grote voorraad flesopeners waardoor wij deze snel aan u kunnen leveren. Ook spoedlevering is mogelijk. Betaling achteraf op factuur. Kies snel uw flesopener. Heeft u vragen dan kunt u ons bellen of mailen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Antwoorden op vragen over flesopeners:

Flesopeners bedrukken met logo.

U kunt de flesopeners laten bedrukken met uw logo en/of uw reclametekst. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u de flesopeners wilt voorzien van uw logo of dat u deze zonder logo wenst te ontvangen. Wanneer u heeft aangegeven dat u uw flesopener met logo wenst te ontvangen kunt u uw logo uploaden. Heeft u geen logo? dan kunt u gewoon uw druktekst opgeven. We maken dan eerst een digitale drukproef die wij aan u mailen. Nadat u deze heeft goedgekeurd gaan wij uw logo drukken of graveren op de flesopener.

Drukkleuren op flesopeners

We kunnen voor u iedere gewenste kleur drukken. De te drukken kleuren worden gecommuniceerd door middel van PMS nummers. Indien u een logo upload en u vermeld de standaard kleurnamen zoals rood, goen, geel etc.etc. dan zoeken wij altijd de exacte kleuren van uw logo op. Zo wordt uw logo altijd gedrukt in de kleuren die u wenst. Kortom; U bepaalt zelf in welke kleur(en) wij drukken.

Flesopeners bestellen zonder opdruk

Indien u de flesopeners zonder opdruk (blanco) wilt bestellen dan kan dat ook. De levertijd is in de meeste gevallen ca.1 a 2 werkdagen. U kunt eventueel binnen uw bestelling de kleuren van de bieropeners mixen. 

Levering op factuur.

We kunnen uw opdracht voor u verzorgen en dan per email een factuur aan u sturen. De betaaltermijn op de factuur is standaard 14 dagen netto. U kunt tijdens uw bestelling een afwijkend factuuradres opgeven. Ook is het mogelijk een ander emailadres voor de factuur op te geven. We mailen uw factuur daar dan naartoe. In uitzonderlijke gevallen vragen wij een betaling vooraf. Indien dit op u vantoepassing is dan mailen wij u daarover.

Levertijd van de flesopeners.

De flesopeners met opdruk of lasergravure hebben een levertijd van 5 a 7 werkdagen. Indien u openers zonder opdruk heeft besteld dan is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. De levering geschiedt door externe transporteurs. In de meeste gevallen leveren wij met UPS of DHL.

Flesopener lasergraveren.

Enkele type flesopeners worden veelal aan de sleutbos bevestigd. De kleine metalen openers van aluminium staan hier bekend om. Lekker handig om altijd een flesopener bij je te hebben. Echter.. indien we deze openers zouden bedrukken met uw logo dan slijt uw logo er vanaf omdat de sleutels er steeds tegen krassen. Daarom voorzien wij uw flesopener dan standaard met een lasergravure. Uw logo of tekst wordt dan d.m.v. een laserstraal haarfijn aangebracht. Uw reclame is dan krasvast aanngebracht en zal er niet vanaf slijten.

De flesopeners worden ook veel toegepast als trouwbedankje op een bruiloft. Vooral de opener met als modelnaam "vuist" wordt hiervoor veelvuldig toegepast. Indien u uw gasten wilt bedanken met een leuke flesopener dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als groothandel leveren wij u natuurlijk voor groothandelsprijzen. Op de site vindt u voldoende mogelijkheden om een leuke flesopener te kiezen. Tevens kunt u zelf uw prijzen uitrekenen. En voor al onze klanten die een flesopener graag een bieropener noemen en hebben wij ook een ruime keuze binnen het assortiment.

Naast de flesopeners kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes