×

U heeft geen producten in uw offerte.

Flesopeners

Flesopeners bedrukken of graveren.

Flesopeners worden altijd- en overal toegepast. het zijn- en blijven mooie relatiegeschenkjes. Uiteraard kunnen wij op dit promotiemateriaal uw logo opdrukken. Luxe flesopeners zijn nog steeds top relatiegeschenken. De flesopeners die u hier vindt kunnen wij bedrukken of graveren. Voordat wij uw logo aanbrengen maken wij altijd eerst een digitale proef. Nadat u de proef heeft goedgekeurd brengen wij uw logo aan op de flesopeners. 

Flesopeners onbedrukt

De flesopeners kunt u ook heel gemakkelijk onbedrukt online bestellen. Wij beschikken over een grote voorraad flesopeners waardoor wij deze snel aan u kunnen leveren. Ook spoedlevering is mogelijk. Betaling achteraf op factuur. Kies snel uw flesopener. Heeft u vragen dan kunt u ons bellen of mailen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
De flesopeners worden ook veel toegepast als trouwbedankje op een bruiloft. Vooral de opener met als modelnaam "vuist" wordt hiervoor veelvuldig toegepast. Indien u uw gasten wilt bedanken met een leuke flesopener dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als groothandel leveren wij u natuurlijk voor groothandelsprijzen. Op de site vindt u voldoende mogelijkheden om een leuke flesopener te kiezen. Tevens kunt u zelf uw prijzen uitrekenen. En voor al onze klanten die een flesopener graag een bieropener noemen en hebben wij ook een ruime keuze binnen het assortiment.