×

U heeft geen producten in uw offerte.

Bidons

Goedkope Bidons.

Hier kunt u goedkoop bidons bestellen. De bidons kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of reclametekst. Ook de bekende bidons van Tacx zijn hier verkrijgbaar. Naast de goedkope bidons vindt u hier ook andere drinkflessen. Alle drinkbussen, bidons, en flesjes kunnen worden voorzien van uw logo en-of reclame opdruk. Ook voor een klein aantal bidons / drinkbussen kunt u via deze website bestellen. Altijd vooraf een drukproef. Wij drukken in een kleine oplage. Al vanaf 50 stuks. 

Bidons van Tacx.

Hier vindt u tevens een groot assortiment bidons van Tacx. De serie Shiva, Splash en Sport kunnen wij in alle kleuren leveren. De drinkbussen van Tacx worden uitsluitend geleverd in hele dozen van 50 stuks per kleur. Snelle levertijd en betaling op factuur. Alle bidons kunnen ook zonder opdruk geleverd worden. Naast de Tacx bidons kunt u hier Sport Bidons van 500 ml bestellen die in heel veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Ook hebben we enkele bidons waarbij de drinktuit uit het midden geplaatst is. Hierdoor kunt u de bidon gemakkelijker leeg drinken. De goedkoopste drinkbus op deze website is van recyclebaar materiaal.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Enkele vragen en antwoordn over de bidons op onze website

 

Bidons in verschillende kleuren.

De Bidons zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar; Zwart, Wit, Roze of Rose, Geel, Groen, Blauw, Oranje, Transparant of zelfs Paars. Ook hebben we verschillende type bidons waarbij u de kleuren kunt combineren. Dus als u een bidon in eigen kleuren combinatie wenst te bestellen dan bent u hier bij de juiste leverancier. De bidons (of drinkbussen) zijn zonder opdruk al verkrijgbaar in de kleine oplage vanaf 35 stuks. Alle beschikbare bidons zijn veilig en foodsafe. Tevens zijn ze geschikt voor de bidonhouders die op fietsen gemonteerd zijn.

Bidons van Tacx kunnen we uitsluitend leveren in hele dozen van 50 stuks. Deze bidons zijn verkrijgbaar in 500 ml en 750 ml. De bidons van Tacx worden ook gebruikt in de professionele wielerpelotons. Naast de bidons van tacx kunt u ook merkloze bidons bestellen. Enkele soorten kunnen we al leveren vanaf 35 stuks. U kunt dan binnen dit aantal de verschillende kleuren mixen. De meeste drinkbussen zijn vervaardigd van het recyclebare HDPE kunststof.

Blanco Bidons.

Het is ook mogelijk om de bidons geheel blanco (dus zonder bedrukking) te bestellen. In de meeste gevallen is de levertijd dan 1 a 2 dagen. U kunt dan ieder gewenst aantal bestellen mits u niet onder de minimale afname komt die bij de biodns vermeld staan.

Logo drukken op Bidons

Wij kunnen uw logo op de bidons bedrukken. In de meeste gevallen draait de bidon op de drukmachine rond. Hierdoor wordt uw logo rondom gedrukt. Het maakt niet uit of we uw logo 1x, 2x of 3x op de bidon moeten drukken. De prijs blijft dan hetzelfde. Alleen het aantal te drukken kleuren is van invloed op de prijs. Voordat we gaan drukken ontvangt u altijd eerst een drukproef via de email. Wanneer we bidons bedrukken met uw logo dan is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen.

Minimale afname van Bidons

De minimale afname verschilt per type bidon. Er zijn al bidons verkrijgbaar vanaf 35 stuks. Enkel de bidons van het merk Tacx kunnen we uitsuitend leveren in hele dozen van 50 stuks per kleur. Bij alle andere bidons kunt u bij uw bestelling de kleuren mixen. De levertijd van blanco bidons is 1 a 2 werkdagen.

Betaling op Factuur

Bij Yesgifts.nl krijgt u uw zending altijd op factuur. De factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen netto. Het kan voorkomen dat we een betaling vooraf vragen. Dit geschiedt uitsluitend in bijzondere gevallen. We sturen u daar dan vooraf bericht over.

Naast de drinkbussen kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - hobbymesjes