×

U heeft geen producten in uw offerte.

Bidons

Goedkope Bidons.

Hier kunt u goedkoop bidons bestellen. De bidons kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of reclametekst. Ook de bekende bidons van Tacx zijn hier verkrijgbaar. Naast de goedkope bidons vindt u hier ook andere drinkflessen. Alle drinkbussen, bidons, en flesjes kunnen worden voorzien van uw logo en-of reclame opdruk. Ook voor een klein aantal bidons / drinkbussen kunt u via deze website bestellen. Altijd vooraf een drukproef. Wij drukken in een kleine oplage. Al vanaf 50 stuks. 

Bidons van Tacx.

Hier vindt u tevens een groot assortiment bidons van Tacx. De serie Shiva, Splash en Sport kunnen wij in alle kleuren leveren. De bidons van Tacx worden uitsluitend geleverd in hele dozen van 50 stuks per kleur. Snelle levertijd en betaling op factuur. Alle bidons kunnen ook zonder opdruk geleverd worden. Naast de Tacx bidons kunt u hier Sport Bidons van 500 ml bestellen die in heel veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Ook hebben we enkele bidons waarbij de drinktuit uit het midden geplaatst is. Hierdoor kunt u de bidon gemakkelijker leeg drinken.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
De Bidons zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar; Zwart, Wit, Roze of Rose, Geel, Groen, Blauw, Oranje of zelfs Paars. Ook hebben we verschillende type bidons waarbij u de kleuren kunt combineren. Dus als u een bidon in eigen kleuren combinatie wenst te bestellen dan bent u hier bij de juiste leverancier. De bidons (of drinkbussen) zijn zonder opdruk al verkrijgbaar in de kleine oplage vanaf 35 stuks. Alle beschikbare bidons zijn veilig en foodsafe. Tevens zijn ze geschikt voor de bidonhouders die op fietsen gemonteerd zijn.