×

U heeft geen producten in uw offerte.

Spaarpotten Spaarvarkens

Spaarpotten en Spaarvarkens met uw logo opdruk.

Kies hier uw spaarpotten in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Diverse spaarvarkens. Van traditionele- tot hele bijzondere spaarvarkentjes. De spaarpotten kunnen wij voor u drukken met uw tekst of logo. Voordat wij gaan drukken zenden wij u altijd eerst een proefdruk ter beoordeling. Levertijd de spaarpot met opdruk is 5 - 8 werkdagen.

Spaarpotten leverbaar uit voorraad.

De spaarpotten / spaarvarkens kunnen wij uit voorraad aan u leveren. De levertijd is daarom erg kort. Wilt u de spaarvarkens onbedrukt bestellen dan is een kleine oplage meestal ook mogelijk. Levertijd 1 a 2 werkdagen. Betaling achteraf op factuur.

Spaarpotten van keramiek en gips

De klassieke spaarpot van keramiek die u klassiek kapot kunt slaan met een hamer vinst u ook binnen ons assortiment. De spaarpot van gips is speciaal voor de kinderen om zelf te beschilderen. Verf en kwast wordt bijgeleverd.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Hieronder enkele mogelijkheden m.b.t. de spaarvarkens die u hier online kunt bestellen:

Spaarvarkens bedrukken met uw logo

We kunnen de spaarvarkens bedrukken met uw logo. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. Tevens kunt u dan uw logo uploaden of uw druktekst opgeven. We maken dan altijd eerst een digitale drukproef voor u. U kunt deze dan eventueel nog aanpassen. Nadat u de digitale proefdruk heeft goedgekeurd gaan we uw spaarpot bedrukken.

Spaarvarkens Blanco

De spaarvarkens kunt u ook zonder opdruk (dus geheel Blanco) bij ons bestellen. Wij leveren de varkens dan binnen 1 a 2 werkdagen bij u af. U kunt eventueel binnen uw bestelling de kleuren mixen. Er is wel een minimale afname. Deze staat per artikel apart vermeld en is zonder opdruk altijd minder dan wanneer u de spaarvarkens laat bedrukken met uw logo.

Betaling op Factuur.

Bij Yesgifts.nl betaald u altijd op factuur. De factuur mailen wij op het door u opgegeven emailadres. Eventueel kunt u een speciaal factuur adres opgeven die anders is dan het afleveradres. De factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij de betaling vooraf vragen. Mocht dit het geval zijn dan ontvangt u altijd vooraf bericht hierover.

Levertijd

De spaarvarkens kunnen wij echt heel snel leveren. Omdat we als groothandel over grote voorraden beschikken kunnen we de spaarvarkens zonder opdruk in 1 a 2 werkdagen aan u leveren. Zonder opdruk is de levertijd ca. 6 a 7  werkdagen.