×

U heeft geen producten in uw offerte.

Rolmaat

Rolmaat als relatiegeschenk.

Een rolmaat voor u het juiste relatiegeschenk? Vast wel! Wanneer u uw rolmaat met uw logo rond deelt dan wordt uw logo jarenlang gezien. Niet alleen in de bouw of technische beroepen. Ook in de keukenla ligt meestal een rolmaat paraat.

Rolmaat bedrukken met uw logo.

Wij kunnen uw rolmaat bedrukken met uw logo of tekst. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk. De rolmaten bedrukken wij nadat wij de goedkeuring van u hebben ontvangen op de proef. De levertijd voor uw bedrukte rolmaten is ca. 6 a 8 werkdagen. De rolmaten leveren wij uit voorraad. Ook onbedrukt. Betaling achteraf op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hieronder een aantal vragen en antwoorden inzake de Rolmaten die u aantreft in deze webshop:

Rolmaten bedrukt met uw eigen logo.

Uw Rolmaat wilt u naatuurlijk het liefst laten drukken met uw eigen logo! Dat is hier mogelijk. U kunt bij uw bestelling aangeven of u de rolmaten bedrukt wilt ontvangen of zonder opdruk. Indien u een opdruk wilt dan kunt u uw logo uploaden en aangeven in welke kleuren wij uw logo dienen te drukken. Nadat u uw bestelling heeft afgerond controleren wij deze en bevestigen wij de bestelling uitgebried per email. Hierna gaan wij uw logo opmaken en mailen wij u een digitale proefdruk. U ziet dan de Rolmaat afgebeeld met uw logo. Deze kunt u dan controleren en uw eventuele wijzigingen aan ons doorgeven. Pas nadat u helemaal tevreden bent geeft u uw goedkeuring op de drukproef. Hierna sturen wij de Rolmaten naar de drukkerij zodat deze gedrukt kunnen worden. De levertijd van bedrukte rolmaten is ca. 5 tot 8 werkdagen.

PMS kleuren Drukken

Uw Rolmaten kunnen we drukken in iedere gewenste kleur. De drukkleur van uw logo of tekst kunt u aan ons doorgeven door middel van PMS kleurnummers. Indien u dit niet weet dan is dat ook geen probleem. Wanneer u doorgeeft dat u de kleur van uw logo gedrukt wilt hebben dan zoeken wij het juiste kleurnummer voor u op. Indien u alleen een logo of tekst in een standaard kleur gedrukt wilt hebben dan geeft u dit aan door een standaard kleur door te geven. Bijvoorbeeld: Blauw, Rood etc etc.

Rolmaten zonder opdruk bestellen

U kunt hier uiteraard ook Rolmaten bestellen zonder opdruk. De Rolmaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en verschillende kleuren. Wanneer u een bestelling plaatst voor onbedrukte rolmaten dan is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Indien de rolmaat in verschillende kleuren leverbaar is dan kunt u binnen uw bestelling verschillende kleuren bestellen. (kleuren mixen).  De Rolmaten varieren van een meetlint van 1 meter, 3 meter en 5 meter. Ook is er een rolmaatje verkrijgbaar met een flexibel meetlint en er is er één in de vorm van een huisje. Naast de goedkope rolmaten zijn er ook diverse Rolmaten van een zeer goede kwaliteit verkrijgbaar. 

Betaling op Factuur.

U kunt hier een bestelling plaatsen en op factuur betalen. Nadat uw bestelling is verzonden mailen wij een factuur aan u. Deze factuur wien wij graag binnen 14 dagen betaald. In enkele uitzonderlijke gevallen mailen wij u de factuur vooraf. Indien dat het geval is krijgt u daarvan altijd bericht.

Levertijd van Rolmaten.

De Rolmaten met opdruk van uw logo en/of reclametekst hebben een levertijd die varieerd tussen de 5 en 10 werkdagen. Dit is afhankelijk van het type dat u besteld. De levertijd staat bij ieder artikel apart vermeld. Indien u blanco Rolmaten besteld (zonder opdruk) dan leveren wij deze binnen 1 a 2 werkdagen bij u af.

 

Naast de Rolmaatjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - 

poncho's - speelkaarten - stoepkrijt - flesopeners - hobbyemesjes