×

U heeft geen producten in uw offerte.

Duimstokken bedrukken

Duimstokken bedrukken met uw logo

Wij kunnen voor u uw duimstokken bedrukken met uw logo of tekst. De duimstokken bedrukken wij in de kleuren die u opgeeft. Ook uw eigen PMS kleuren zijn voor ons geen probleem om te bedrukken op de druimstokken. Voordat wij uw logo drukken mailen wij u een drukproef. U ziet dan de duimstokken afgebeeld met daarop uw logo. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij de duimstokken bedrukken.

Duimstokken in alle kleuren en maten.

Naast de standaard duimstok van 2 meter leveren wij ook de duimstok aan een sleutelhanger van 50 cm. Teven kunt u duimstokken bestellen in verschillende kleuren, U moet dan denken aan blauwe- groene- gele- oranje- rode- en witte duimstokken. Uit voorraad leverbaar. Wij sturen u een factuur per email. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

De duimstokken met logo leveren wij aan u nadat u eerst een drukproef heeft ontvangen. Nadat de drukproef door u is beoordeeld en is goedgekeurd gaan wij de duimstokken drukken met uw logo. Omdat wij een groothandel zijn kunnen wij de duimstokken uitsluitend leveren vanaf 40 stuks. U kunt hier bestellen op factuur.