×

U heeft geen producten in uw offerte.

Schuifpuzzel

Schuifpuzzel met bedrukking

Schuifpuzzels zijn altijd in!  Bedrukt met uw tekst en/of logo is een schuifpuzzel altijd een gewild relatiegeschenk. Wij kunnen uw schuifpuzzel bedrukken zoals u dat wilt. Puzzelspelletjes worden al jaren toegepast als relatiegeschenken & premiums. Een schuifpuzzel is niet meer weg te denken. Voordat wij uw schuifpuzzel gaan bedrukken sturen wij een proefdruk per email.

Schuifpuzzel met full-colour foto print.

Ook dat behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw schuifpuzzels digitaal printen in full-colour. De levertijd van bedrukte schuifpuzzels is ongeveer 8 a 10 werkdagen. Betaling achteraf op factuur. Kies nu hier uw schuifpuzzel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Hieronder enkele vragen en antwoorden m.b.t. het bedrukken van schuifpuzzels.

Schuifpuzzels drukken.

De schuifpuzzels kunnen we in principe in alle verschillende kleuren voor u drukken. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven in hoeveel kleuren wij de puzzels moeten drukken en in welke kleuren. Meestal communiceren we de kleuren met z.g. "PMS nummers". Indien u deze PMS nummers niet weet dan is dat geen probleem. U kunt het logo uploaden bij uw bestelling en wij zoeken dan de juiste kleurnummers voor u op. Daarna ontvangt u een digitale proefdruk. Na uw goedkeuring starten wij de produktie. Indien u meerdere kleuren gedrukt wilt hebben is het verstandig om de Schuifpuzzel Vierkant of de Schuifpuzzel Full-Collour Rechthoek te kiezen. Deze kunnen we dan Full-Colour voor u drukken. En dat is voor u goedkoper.

Schuifpuzzels met foto

We kunnen enkele schuifpuzzels met foto bedrukken of met een full-Colour afbeelding. U kunt dan de Schuifpuzzel Vierkant of de Schuifpuzzel Full-Collour Rechthoek kiezen. Deze kunnen we dan Full-Colour voor u drukken. U hoeft bij uw bestelling dan niet aan te geven in hoeveel kleuren we moeten drukken. U kunt dan 1 drukkleur kiezen en kiezen voor de kleur Full-Colour.

Minimale Afname

Er is een minimale afname voor schuifpuzzeld. Deze staat bij ieder type schuifpuzzel apart vermeld omdat de minimale afname verschilt. Onze goedkoopste schuifpuzzel kunt u met opdruk al bestellen vanaf 150 stuks. Zonder opdruk kunnen wij deze leveren vanaf 100 stuks.

Blanco Schuifpuzzels bestellen.

U kunt eventueel de uw schuifpuzzels blanco bestellen vanaf 100 stuks en daarboven in ieder gewenst aantal.

Betaling op Factuur

U kunt bij ons uw bestelling plaatsen waarna wij u een factuur sturen. Deze factuur staat standaard op een betaaltermijn van 14 dagen netto. In enkele uitzonderlijke gevallen vragen wij een betaling vooraf. Hierover ontvangt u dan van ons een bericht per email.

Naast de Schuifpuzzels kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's