×

U heeft geen producten in uw offerte.

Lippenbalsem

Lippenbalsem / Lippencreme

Lippenbalsem in potje of stick. Bedrukt met uw reclametekst of logo. Hier kunt u kiezen uit een groot assortiment waarbij u altijd de mogelijk heeft om ze te laten bedrukken met uw logo. Voordat wij de bedrukking definitief aanbregen sturen wij u een drukproef. Een leuk relatiegeschenk om de klanten van uw schoonheidssalon, kapsalon of pedicuresalon mee te verwennen. Indien u de lippenbalsem / lippencreme laat bedrukken met uw logo zal uw klant u nooit meer vergeten. 

Deze leuke relatiegeschenkjes zijn goedkoop en door het formaat handig weg te geven. Uw klant zal uw cadeautje altijd in de tas bij zich dragen. Deze lippenbalsems zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende verpakkingen. De lippenbalsems zijn dermatologisch getest.

Levertijd Lippenbalsem.

Als Groothandel in Lippenbalsem kunnen wij over grote voorraden beschikken. Voor bedrukte artikelen geldt een levertijd van ca 5 a 6 werkdagen. Voor onbedrukte lippenbalsem kunt u rekening houden met ca. 1 a 2 werkdagen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Extra informatie over Lippenbalsem met uw logo bedrukt, maar ook zonder uw logo.

Lippenbalsem in potje of draaihuls.

U kunt hier veel verschillende soorten goedkope lippenbalsem bestellen. De lippenbalsem in een potje zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is een potje met lippenbalsem verkrijgbaar waarbij in het deksel een spiegeltje verwerkt zit. Er zijn ronde potjes, vierkante potjes en Potjes met deksel verkrijgbaar. De lippenbalsem in draaihuls is tevens verkrijgbaar in weel verschillende kleuren.

Lippenbalsem met uw logo bedrukt.

De lippenbalsems kunnen wij vooru bedrukken met uw logo. Opzowel de draaihulsjes als de potjes kunnen wij uw logo en/of reclametekst drukken. Voordat we uw relatiegeschenkjes bedrukken ontvangt u altijd eerst een digitale proef per email. U ziet dan de door u bestelde lippenbalsem met uw bedrukking afgebeeld. Nadat u deze heeft beoordeeld en u uw goedkeuring aan ons heeft doorgegeven gaan we uw artikelen bedrukken en afleveren.

Lippenbalsem zonder logo.

Indien u de lippenbalsen liever zonder logo wilt ontvangen dan kan dat natuurlijk ook. Binnen uw bestelling kunt u dan eventueel verschillende kleuren bestellen.

Betaling op Factuur.

Uw bestelling kunt u betalen nadat u een factuur van ons heeft ontvangen. Uw bestelling bij Yesgifts.nl wordt altijd op factuur verwerkt. In uitzonderlijke gevallen vragen wij uw betaling vooraf. Indien dit voor u het geval is dan brengen wij u hiervan vooraf op de hoogte.

Verschillende kleuren lippenbalsem.

U kunt de lippenbalsems in allerlei verschillende kleuren bestellen. Van de lippenbalsem in de ronde draaihuls is er keuze uit transparante kleuren en harde kleuren. Deze zijn verkrijgbaar in Rood, Blauw, Groen, Roze, Geel, Oranje, Zwart, Wit en nog heel veel andere kleuren. Tevens zijn er potjes verkrijgbaar met glanzende kleuren. Zolver, Goud etc etc.

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - T shirts - poloshirts - gymtasjes - stappentellers - zonnebrillen - lippenbalsem