×

U heeft geen producten in uw offerte.

Kleurpotloden

Kleurpotloden bestellen

Hier kunt u kleurpotloden en gewone potloden bestellen. De kleurpotloden zijn meestal verpakt in doosjes of in andere leuke verpakkingen. De verpakkingen van de kleurpotloden kunnen wij bedrukken met uw logo. Uiteraard kunnen de kleurpotloden snel uit voorraad geleverd worden. De kleurpotloden zijn een perfect relatiegeschenkje voor de kinderen!

Kleurpotloden voor restaurants

Speciaal voor de restaurants hebben vindt u hieronder een doosje van 6 kleurpotloden die u aan uw allerkleinste gasten kunt geven. Voor de prijs hoeft u dat zeker niet te laten. Er is altijd voldoende voorraad zodat u snel kunt beschikken over uw kleurpotloodjes. De kleurtjes zitten allemaal verpakt in kartonnen doosje of een kokertje.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kleurpotloden

Als Groothandel in Kleurpotloden kunnen wij deze kleurtjes niet per 1 stuks leveren. Wij leveren deze in grotere aantallen. Toch kunt u de kleine doosjes met kleurtjes al kopen in een kleine oplage vanaf 150 stuks. Dat is een niet al te grote oplage. Op deze site kunt u gemakkelijk zelf uw prijs berekenen en uw offerte printen.