×

U heeft geen producten in uw offerte.

Notitieboekjes

Notitieboekjes bedrukken met uw logo.

U kunt hier notitieboekjes bestellen die wij voor u bedrukken met uw reclametekst en/of uw logo. Wij kunnen deze notitieboekjes bedrukken zoals u dat zelf wilt. U bepaalt wat er op komt. Vooraf sturen wij altijde een proefdruk per email. Uw notitieboekjes kunt u laten bedrukken in standaard kleuren maar ook in uw eigen PMs kleuren. Eeventueel is een full-colour omslag ook mogelijk.

Notitieboekjes in allerlei uitvoeringen.

U heeft hieronder keuze uit diverse soorten en kleuren notitieboekjes. Zo zijn er notitieboekjes met ringen en/of een balpen. Ook de luxe A5 notitieboekjes kunt u hier in alle kleuren bestellen. Kies snel uw notitieboek. Betaling achteraf op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Antwoorden op vragen m.b.t. notitieboekjes:

Notitieboekjes met logo bedrukken.

U kunt uw logo op de kaft van de notitieboekjes laten drukken. U kunt hiervoor uw logo bij uw bestelling uploaden. Tevens kunt u dan aangeven in welke kleur(en) u het logo gedrukt wilt hebben. Zodra uw bestelling bij ons binnen is controleren wij uw logo en uw drukwensen. Indien u dit wenst kunnen wij nog tekst bij uw logo toevoegen. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten. U ontvangt daarna een digitale drukproef die u kunt beoordelen en eventueel aanpassen. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij de boekjes voor u drukken. De levertijd is afhankelijk van het type notitieboekje maar is ca. 5 a 7 werkdagen na goedkeuring van de proef.

Notitieboekjes zonder opdruk.

De notitieboekjes die u hier aantreft kunt u ook zonder opdruk bestellen. Bij ieder type notitieboek staat apart vermeld wat de minimale afname is indien u deze zonder opdruk wilt bestellen. De levertijd is zonder opdruk 1 a 2 werkdagen. U kunt zonder account bestellen. U vult onder de afbeelding het gewenste aantal per kleur in en wij leveren de notitieboekjes af op het adres wat u heeft opgegeven. Eventueel kunt u binnen uw bestelling de kleuren mixen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Gaat u maar eens kijken bij deze goedkope notitieboekjes.

Levertijd van de Notitieboekjes.

De levertijd is zonder opdruk ca. 1 a 2 werkdagen. Indien u de bestelling op werkdagen  in de ochtend plaatst dan gaat uw bestelling veelal dezelfde dag de deur uit. U ontvangt deze dan de volgende werkdag. Notitieboekjes met opdruk van uw logo hebben een levertijd van 5 a 7 werkdagen.

Afmetingen en Kleuren notitieboekjes

De notitieboekjes zijn in de meest uiteenlopende afmetingen verkrijgbaar. A4, A5 en A6 zijn de meest gangbare afmetingen. Maar.... er zijn ook afmetingen die daar in de buurt komen maar enigszins daarvan afwijken. Bij ieder artikel staat de afmeting apart vermeld. De verschillende kleuren notitieboekjes is afhankelijk van welk soort u besteld. Bij iedere soort notitieboek ziet u onder de artikelafbeelding een overzicht van de beschikbare kleuren. Indienu dit wenst kunt u in uw bestelling de kleuren mixen. Er kan wel een minimale afname per kleur zijn. Dit staat altijd in de tekst bij het artikel vermeld.

Notitieboekjes met blinddruk.

Blinddrukken wordt ook wel Pregen, Preegdrukken of Embossing genoemd. Ook wordt de term diepdrukken of reliëf drukken toegepast. Bij deze druktechniek wordt geen inkt gebruikt maar wordt uw logo verdiept aangebracht in de kaft van het notitieboek. Hiervoor moet dan wel eerst een metalen stempel gemaakt worden. De levertijd is hierdoor ook vaak iets langer. Indien we uw logo blinddrukken op de kaft krijgt uw boekje wel een zeer luxe uitstraling. Niet alle notitieboekjes zijn geschikt om te blinddrukken. Indien u dit wenst kunt u beter eerst even kontakt met ons opnemen. We voorzien u dan graag van de juiste informatie.

Notitieboekjes Full Colour drukken.

We kunnen uw notitieboekjes op de kaft full-color drukken. Uw foto of afbeelding wordt dan in al haar kleuren op het boekje gedrukt. We hebben een speciaal type Notitieboekjes Full Coulor drukken online staan.

Naast de notitieboekjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - 

poncho's - speelkaarten - stoepkrijt - Rolmaten - broodtrommels