×

U heeft geen producten in uw offerte.

Zonnekleppen

Zonnekleppen met logo opdruk

U kunt hier zonnekleppen bestellen. De zonnekleppen kunnen wij bedrukken met uw logo of reclametekst. Ook de oranje zonneklep zit in ons grote assortiment. De kunststof zonneklep (retro) is de laatste tijd ook zeer in trek.  Indien u een logo opdruk op dit artikel wenst dan sturen wij u vooraf altijd eerst een proefdruk. Indien u onbedrukte zonnekleppen wilt bestellen is dit ook geen probleem.

Zonnekleppen van verschillend materiaal.

In het ruime assortiment vind u naast de vele kleuren hier ook zonnekleppen van katoen en van transparante PVC. Deze laatste heeft een retro-look.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Enkele antwoorden m.b.t. veel gestelde vragen over zonnekleppen.

Zonnekleppen met uw eigen logo bedrukt.

U kunt hier uw zonnekleppen laten drukken met uw eigen logo. Hiervoor kunt u bij uw bestelling uw logo uploaden en aangeven in welke kleur(en) wij het logo voor u mogen drukken. Het logo wordt dan voor u opgemaakt en u ontvangt dan per email een drukproef. In deze digitale proef ziet u de zonneklep afgebeeld met uw logo erop. Nadat u ons heeft laten weten dat het akoord is gaan wij deze voor u bedrukken. U kunt eventueel ook een tekst opgeven die wij dan voor u bedrukken. Hiervoor geldt dezelfde procedure als bij het drukken van uw logo. Uw logo drukken wij meestal op de rond zodat deze goed zichtbaar is.

Zonnekleppen zonder opdruk bestellen.

U kunt eventueel de zonnekleppen ook blanco (zonder opdruk) bestellen. U vult dan tijdens uw bestelling in welke hoeveelheden u van iedere kleur wenst te ontvangen. nadat u uw opdracht heeft afgewerkt zorgen wij voor de verzending. U ontvangt de zonnekleppen zonder opdruk dan binnen 1 a 2 werkdagen in huis. Binnen uw bestelling mag u de kleuren dus mixen.

Zonnekleppen in verschillende kleuren.

De zonnekleppen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Afhankelijk van het type zonneklep dat u besteld zijn er kleuren beschikbaar. De Standaard kleuren zoals Rood, Wit, Blauw, Gel, Groen, Roze en Zwart zijn meestal wel beschikbaar. Maar ook Paarse zonnekleppen kunt u in onze webshop aantreffen. Naast de katoenen kleppen zijn er ook PVC zonnekleppen verkrijgbaar. Deze transparante zonneklep heeft een Retro-Look. Wanneer u een bestelling zonder opdruk doet, kunt u de kleuren mixen binnen uw bestelling.

Minimale afname.

Omdat wij een groothandel zijn moeten wij een minimale afname hanteren. De minimale afname is afhankelijk van het type zonnekleppen dat u besteld en of u deze bedrukt wilt hebben. Bij bijna alle artikelen is de levertijd zonder opdruk ca. 1 a 2 werkdagen. Met opdruk zal dit iets langer zijn en varieert de levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Iedereen kan bij ons bestllen; Bedrijven, Scholen, Instellingen maar ook Particulieren.

Betaling op factuur.

U kunt bij ons op factuur betalen. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen en de artikelen zijn verzonden ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur heeft standaard een betaaltermijn van 14 dagen/netto.

Naast de zonnekleppen kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope pettjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - zadelhoesjes - keukenschorten - kerstmutsen - keukenschorten - Paraplu's