×

U heeft geen producten in uw offerte.

Spiegeltjes

Makeup spiegeltjes in veel soorten.

Hieronder treft u een assortiment makeup spiegeltjes aan. De makeup spiegeltjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. U vindt hier ronde spiegels maar ook rechthoekige spiegeltjes. Tevens hebben we ruime keuze in dubbele openklapbare spiegeltjes waarvan één vergroot. Levertijd zonder opdruk is 1 a 2 werkdagen.

Spiegels bedrukken met uw logo of tekst.

De make up spiegels kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of uw tekst. Voor de metalen spiegeltjes geldt dat wij deze voor u kunnen graveren. U ontvangt vooraf altijd een proef ter beoordeling. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij snel aan u leveren. Levertijd voor bedrukte spiegeltjes ca. 6 a 8 werkdagen. Onbedrukte spiegels leveren wij in1 a 2 dagen af. Betaling op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hieronder een uitgebreide toelichting op ons aanbod Spiegeltjes.

Spiegeltjes met logo opdruk.

De spiegeltjes uit ons assortiment kunt u door ons laten bedrukken met uw logo en/of uw tekst. Wanneer u de bestelling plaatst kunt u aangeven of u een bedrukking wenst of dat u de make-up spiegeltjes zonder opdruk wilt ontvangen. Wanneer u een opdruk kiest dan kunt u aangeven wat wij voor u mogen drukken. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u eerst een digitale drukproef. U kunt deze dan beordelen en eventueel wijzigingen aanbrengen. Pas nadat wij uw goedkeuring van de proefdruk hebben ontvangen gaan we de spiegeltjes drukken en afleveren. Enkele soorten spiegeltjes kunnen wij eventueel lasergraveren met uw logo. Alle drukmogelijkheden staan per artikel vermeld. Bij spiegeltjes met opdruk is de levertijd ca. 5 a 8 werkdagen.

Spiegeltjes zonder opdruk bestellen.

Indien u dit wenst kunnen wij de spiegels ook zonder opdruk aan u leveren. U kunt dit bij uw bestelling aangeven. Binnen uw bestelling kunt u dan eventueel ook verschillende kleuren spiegeltjes bestellen. Er is altijd een minimale afname. De minmale afname verschilt per artikel en staat apart vermeld. De spiegeltjes zijn natuurlijk perfect om als relatiegeschenk weg te geven in uw schoonheidssalon of kapsalon.

Goedkope Spiegeltjes.

Binnen ons assortiment hebben wij keuze uit een aantal zeer goedkope spiegeltjes. Deze zijn zowel rond- als vierkant verkrijgbaar. Het goedkoopste spiegeltje kunt u al bestellen voor 0,29 ct per stuk. De onbedukte spiegeltjes zijn snel leverbaar. In de meeste gevallen is de levertijd dan 1 a 2 werkdagen.

Betaling op Factuur.

De betaling van uw bestelling geschiedt op factuur. Omdat wij een Groothandel in Spiegeltjes zijn komt u op onze webshop geen betaalmodule tegen. Nadat wij uw bestelling verzonden hebben sturen wij u een factuur per email. In sommige gevallen vragen wijeen betaling vooraf. Hiervan sturen wij altijd vooraf een bericht per email.

Verschillende kleuren Spiegels

De spiegeltjes zijn in de meeste gevallen in meerdere kleuren verkrijfbaar. Het bekende dubbele spiegeltje in ronde vorm is in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar; Rood, Blauw, Groen, Oranje en Wit. Er zijn ook metalen spiegels verkrijgbaar in een zwart hoesje van velours. Neem snel een kijkje en kies het artikel wat bij u past.

Naast de makeup spiegeltjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - T shirts - poloshirts - gymtasjes - stappentellers - zonnebrillen - lippenbalsem