×

U heeft geen producten in uw offerte.

Toilettassen

Toilettassen met uw logo bedrukt.

Hier vindt u een ruim assortiment toilettassen. De toilettassen kunnen wij bedrukken met uw logo of reclametekst. Wij sturen u altijd vooraf een proefdruk per email. Zoekt u een toilettas in een mooie kleur? Dan is de kans groot dat u deze hier vindt. Wij kunnen de toilettassen ook zonder opdruk aan u leveren.

Toilettassen in verschillende materialen.

De toilettassen zijn beschikbaar in verschillende materialen. U kunt o.a. kiezen uit het sterke 600 D nylon en het trasparante PU materiaal. U vindt hier tevens het speciale toilettasje met lege flesjes voor in het vliegtuig. Betaling op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Informatie over Toilettassen die u hier kunt bestellen.

Toilettasjes met logo laten bedrukken.

De Toilettassen kunt u hier laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Zo kunt u uw eigen toilettas laten maken die helemaal bij uw past. Bij uw bestelling kunt u aangeven of wij deze moeten bedrukken. U kunt dan de kleur van de toilet tasjes kiezen en de drukkleur van uw logo. Hierna ontvangt u van ons een digita proefdruk per email. U ziet dan uw toilettasje afgebeeld met uw logo. Nadat u deze heeft goedgekeurd gaan wij deze voor u drukken. Ongeveer 5 a 7 dagen daarna ontvangt u de bedrukte artikelen bij u thuis.

Onbedrukte toilettassen bestellen.

Uiteraard kunt u de toilet tassen ook zonder opdruk bestellen. De blanco tasjes sturen wij direct nadat wij uw bestelling hebben ontvangen aan u op. De levertijd is dan ca. 1 a 2 werkdagen. Zo heeft u altijd snel de beschikking over uw artikelen. Onbedrukte toilettasjes worden veel toegepast in Schoonheidssalons en Nagelssalons maar ook in Apotheken als medicijn tasjes. 

Betaling op Factuur.

De betaling van uw bestelling geschiedt altijd op factuur. Als Groothandel in Toilettassen beschikken wij niet over een betaalmodule op de webshop. Nadat de bestelling is verzonden ontvangt u een Factuur per email. Deze Factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen. In enkele gevallen vragen wij uw betaling vooraf. Ondanks dat wij als Groothandel functioneren kan iedereen hier bestellen. Bedrijven, Verenigingen, Scholen, Instellingen en ook Particulieren kunnen hier hun Relatiegeschenken bestellen.

Verschillende soorten Toilettassen.

De toilettas is in heel veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er transparante toilettasjes en speciale ophang tassen. Ook de trendy toilettassen van Polycanvas kunt u bestellen. Tevens zijn er veel kleuren beschikbaar; Rood, Blauw, Transparant, Zwart en Wit zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Omdat er zoveel verschillende soorten toilettasjes verkrijgbaar zijn, zijn er ook verschillende prijzen. Van de luxe toilettas tot de goedkope toilettassen.