×

U heeft geen producten in uw offerte.

Magneetjes

U kunt hier magneetjes bestellen. Uitermate handig voor op uw planbord of voor op de koelkast. De Koelkastmagneten kunnen wij bedrukken met uw logo en/of reclametekst. De magneetjes zijn verkrijgbaar in ronde vorm en in rechthoekige vorm. Onderstaande magneetjes zijn standaard wit of zwart en kunnen wij bedrukken met uw logo. De ronder magneetjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen; 30 mm en 36 mm. De Rechthoekige magneetjes hebben een afmeting van 55 x 22 mm.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

magneetjes voor uw planbord of koelkast

Magneetjes bedrukken met logo

Uw magneetjes kunnen wij voor u bedrukken met uw logo. U kunt bij uw bestelling aangeven of u dit wenst. Daarna kunt u uw logo uploaden. Nadat wij uw logo hebben ontvangen krijgt u altijd eerst de bevestiging en de proefdruk per email. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij de magneetjes bedrukken met uw logo. De levertijd is dan ca. 8 a 10 werkdagen.

Magneetjes blanco bestellen

U kunt de magneetjes eventueel zonder odpruk bestellen. De minimale afname bij blanco magneetjes is 300 stuks. De levertijd zal dan ca. 2 werkdagen zijn. U kunt dan kiezen tussen witte- of zwarte exemplaren.. Eventueel mag u verschillende kleuren in 1 bestelling plaatsen.

Betaling op factuur.

Wij werken altijd met betaling op factuur. De factuur ontvangt u nadat we uw bestelling hebben verzonden. De betaaltermijn is dan 14 dagen. In uitzonderlijke gevallen sturen wij de factuur vooraf en vragen wij de betaling ook vooraf. Indien dit voor u van toepassing is dan sturen wij u altijd eerst een bericht hierover.

Mocht u nog vragen hebben over de magneetjes, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen; 084-86 88 900

Naast de magneetjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - 

poncho's - speelkaarten - stoepkrijt