×

U heeft geen producten in uw offerte.

Stappentellers

Stappentellers bedrukt met logo.

Hier vindt u een uitgebreid assortiment stappentellers. Deze stappentellers (pedometers) kunnen wij veelal bedrukken met uw reclametekst of logo. Voordat wij de stappentellers bedrukt afleveren, sturen wij u altijd eerst een drukproef. De bedrukking kan in iedere gewenste kleur worden aangebracht. Ook in uw eigen PMS kleuren,

Stappentellers bedrukt of onbedrukt

Uw stappentellers kunnen wij ook zonder opdruk aan u leveren. Ook is dan meestal een kleine oplage mogelijk. Omdat wij beschikken over een grote voorraad stappentellers kunnen wij snel leveren. Levertijd is dan ca. 1 a 2 werkdagen. Kies snel hier uw stappentellers en betaal op factuur.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Alles wat u wilt weten over de stappentellers die u hier kunt bestellen:

Uw eigen logo op Stappentellers drukken.

Wij kunnen uw logo bedrukken op de stappentellers. Tijdens het bestelproces kunt u dit aangeven en uw logo uploaden. Indien wij uw logo moeten aanpassen of in kleur omzetten dan doen wij dit zonder extra kosten voor u. U ontvangt altijd eerst een digitale drukproef voordat we gaan drukken. Uiteraard drukken we uw logo en/of tekst in de kleur die u wenst. U kunt daarvoor de PMS kleurnummers aan ons doorgeven.

Stappentellers zonder opdruk.

De stappentellers zijn ook geheel blanco (zonder opdruk) te bestellen. Omdat wij een groothandel zijn geldt hiervoor wel een minimale afname. Deze minimale afname verschilt per artikel en staat dan ook per artikel apart vermeld. De levering van onbedrukte stappentellers geschiedt in 1 a 2 werkdagen.

Levertijd van Stappentellers.

De levertijd hangt af van het soort stappenteller dat u besteld en of deze bedrukt moet worden. Bedrukte stappentellers hebben een levertijd wat ligt tussen de 5 a 10 werkdagen. De onbedrukte stappentellers kunnen wij leveren vanaf 1 a 2 werkdagen.

Stappentellers in verschillende kleuren.

U kunt uw stappentellers in verschillende kleuren bestellen. Enkele soorten zijn hiervaan uitgezonden omdat die dan uitsluitend in 1 kleur te bestellen zijn. Wanneer een stappenteller in meerdere kleuren leverbaar is dan kunt u bij uw bestelling de kleuren mixen. U vult dan per kleur het aantal in dat u wilt bestellen. We hebben o.a. Rode- Groene- Zwarte- Witte- en Roze stappentellers.

Betaling op factuur.

U kunt bij Yesgifts.nl op factuur bestellen. Uw factuur ontvangt u per email. U kunt hiervoor eventueel een speciaal factuuradres opgeven. De factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen. In uitzonderlijke gevallen vragen we een betaling vooraf.

 

Naast de stappentellers kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's - speelkaarten