×

U heeft geen producten in uw offerte.

Heuptasjes

Heuptasjes met logo bedrukking.

Hier kunt u heuptasjes bedrukt met uw logo bestellen. Uw heuptasje kunt u hier uitzoeken en dan zelf uw offerte maken en uitprinten. Uiteraard kunt u ze ook direct bestellen.

Heuptasjes korte levertijd.

De levertijd van de heuptassen is kort omdat wij beschikken over een grote voorraad. Indien u heuptassen met uw reclame opdruk besteld dan is de levertijd 5 tot 8 werkdagen. Zonder reclame opdruk leveren wij de heuptasjes in 1 a 2 dagen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hieronder de antwoorden op eventuele vragen die betrekking hebben op heuptassen:

Heuptasjes bedrukken met logo

Uw logo kunnen wij bedrukken op deze heuptasjes. U kunt tijdens het bestellen van de tasjes uw logo uploaden of uw druktekst invullen. Nadat uw bestelling is verzonden beoordelen wij uw logo en maken wij deze geschikt om te drukken. Daarna sturen wij u een digitale drukproef per email. Pas nadat u uw proef heeft goedgekeurd gaan wij het drukken starten. Hierdoor wordt het heuptasje altijd precies zoals u dit wenst.

Onbedrukte (blanco) heuptassen bestellen.

Het is ook mogelijk om de heuptasjes zonder opdruk te bestellen. Indien een heuptas in meerdere kleuren verkrijgbaar is dan kunt u eventueel de kleuren mixen binnen uw bestelling. Omdat we de heuptassen niet hoeven te drukken kunnen wij deze rechtstreeks vanuit het magazijn aan u zenden. Na 1 of 2 werkdagen wordt uw bestelling dan bij u afgeleverd. 

Levertijd van uw bestelling.

De levertijd is afhankelijk van het type heuptas en van het feit of deze bedrukt- of blanco geleverd moeten worden. Indien we de heuptassen zonder opdruk mogen leveren is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Met opdruk leveren wij uw bestelling na ca. 8 werkdagen af.

Bestellen op factuur.

U ontvangt bij ons altijd een factuur. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden versturen wij een factuur per email. U kunt daarvoor eventueel een afwijkend factuuradres opgeven. In uitzonderlijke gevallen versturen wij een factuur waarbij we uw betaling vooraf vragen. Indien wij uw eigen inkoopnummer op de factuur moeten vermelden is dat geen probleem.

Bestellen als Particulier

U kunt uw heuptasjes ook als particulier bestellen. Welliswaar zijn wij een groothandel. Maar toch is dat geen probleem. In de meeste gevallen mailen wij u dan een factuur die we graag vooraf betaald zien. Nadat we uw betaling hebben ontvangen verzenden we uw goederen direct.

 

Naast de heuptasjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - Hoodie's