×

U heeft geen producten in uw offerte.

Toneelkijkers

Toneelkijker bedrukken met uw logo.

Uw toneelkijker kunt u hler laten bedrukken met uw logo of reclametekst. Wij bedrukken de toneelkijkers in de kleur die u wenst. Ook uw eigen PMS kleur. Voordat wij de toneelijker gaan drukken sturen wij u eerst een proef per email. Levertijd van bedrukte toneelkijkers is ca, 6-8 werkdagen. Een leuk geschenk voor uw concert of bedrijfsfeest.

Toneelkijker bestellen in diverse uitvoeringen.

Hieronder treft u diverse soorten verrekijkers en toneelkijkers aan. Deze artikelen kunt u echt heel gemakkelijk bestellen. U kiets uw toneelkijker, vult het aantal in, geeft uw adresgegevens op (u hoeft geen account aan te maken) en u bent klaar! Desgewenst kunt u voordat u uw toneelkijker besteld eerst een offerte maken en printen op onze speciale offerte module. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Verschillende soorten Toneelkijkers.

U vindt hier verschillende soorten kijkers. De goedkope toneelkijkers van karton zijn erg leuk om weg te geven bij uw eenmalige evenement of bedrijfsuitje. Deze toneelkijkers zijn zo plat op te vouwen dat ze ook erg geschikt zijn voor een mailing in een enveloppe.

Ook kunt u hier een goedkope verrekijker bestellen die zeer geschikt is als toneelkijker. U heeft hiermeen een toneelkijker van zeer goede kwaliteit. Indien u dit wenst kunnen wij alle kijkers voorzien van een opdruk met uw logo. U ontvangt dan altijd eerst een proefdruk per email. Op deze proefdruk staat dan uw toneelkijker met uw logo afgebeeld. Nadat u uw proef heeft goedgekeurd gaan wij de toneelkijkers voor u bedrukken en bij u afleveren. De betaling geschiedt bij ons altijd op factuur.