×

U heeft geen producten in uw offerte.

Keukenschorten

Keukenschorten en Sloven.

Schorten en sloven met opdruk kunt u hier online bestellen. Uw logo of reclametekst drukken wij op de schorten zoals u dit wenst. U kunt hier de schorten kopen in verschillende uitvoeringen. Wij kunnen witte schorten bedrukken maar ook alle andere kleuren. Uw keukenschorten zijn bij ons in goede handen. De bedrukte schorten worden met de grootste zorg bij u afgeleverd. Ook speciale kinder schorten verkrijgbaar.

Sloven voor de Horeca.

De sloven zijn uitermate geschikt voor de Horeca. Uw bediening zal er netjes bij lopen met een sloof die is bedrukt of geboruurt met uw logo. De bedrukking die wij aanbrengen is standaard wasbaar tot 30 gr. We kunnen een bedrukking aanbrengen die tegen hogere temperaturen bestand is. Hiervoor kunt u vooraf kontakt met ons opnemen. De keukenschorten zijn leverbaar met zakken op de voorzijden maar ook zonder zak. De levertijd is zeer snel. Schorten zonder opdruk van uw logo leveren wij in 1 a 2 werkdagen. Schorten met opdruk hebben een levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen afhankelijk van het type schort.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

De keuken schorten zijn prima toepasbaar bij het koken thuis, maar ook in de professionele keuken. Bijna alle schorten die u hier kunt bestellen zijn geschikt voor volwassenen. Enkele schorten zijn speciaal voor kinderen uitgevoerd. Bij deze artikelen staat het dan ook expliciet vermeld.

Bij ieder artikel staat de levertijd apart vermeld voor schorten met- en zonder opdruk. Indien u de schorten door ons wilt laten bedrukken met uw logo dan kunt u uw druktekst en/of logo uploaden via onze website, Na ontvangst sturen wij u een uitgebreide orderbevestigng met de prijzen en andere specificatie's. Daarna ontvangt u altijd een digitale drukproef per email. Nadat u aan ons kenbaar heeeft gemaakt dat de proef akkoord is gaan wij de schorten bedrukken.

Vragen over schorten?

Verschillende kleuren schorten.

De schorten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. U kunt binnen uw bestelling de kleuren dan ook mixen. Naats de standaard khaky kleur en de witte schorten zijn er ook bauwe, rode, gele, groene en grijze schorten beschikbaar. 

Uw eigen logo drukken op de schorten.

Wij kunnen uw logo drukken op de keukenschorten. Uw logo kunt u tijdens het bestelproces uploaden en daarbij aangeven in welke kleur(en) u het logo gedrukt wilt hebben. Nadat wij uw logo gecontroleerd hebben en geschikt gemaakt hebben voor het drukken, ontvangt u van ons een drukproef per email. In deze email ziet u uw schort afgebeeld met uw logo en/of tekst. U kunt deze dan rustig beoordelen. Wij gaan drukken nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen.

Levertijd van uw keukenschort.

Wij leveren de schorten snel af. Wanneer u blanco schorten besteld dan is de levertijd 1 a 2 werkdagen. Indien wij uw schorten mogen voorzien van uw logo of tekst dan is de levertijd ca. 7 a 8 werkdagen. 

Minimale afname.

De minimale afname verschilt per schort. Bij ieder type schort staat apart vermeld wat de minimale afname zonder bedrukking is, en wat de minimale afname met bedrukking is. U kunt al katoenen schorten bestellen vanaf 15 stuks.

Keukenschorten blanco bestellen

Indien u schorten zonder opdruk wilt bestellen dan kan dat natuurlijk ook. De verschillende soorten schorten zijn daarvoor beschikbaar in verschillende kleuren. Wanneer u uw bestelling plaatst dan mag deze uit verschillende kleuren bestaan. De levertijd van blanco schorten is meestal 1 a 2 werkdagen.

Heeft u nog vragen m.b.t. de schorten? U kunt ons altijd bellen, mailen of tijdens kantoor-uren chatten. MIsschien wilt u iets weten over het aanleveren van uw logo. Of het formaat van het logo. Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Naast de keukenschorten kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - zadelhoesjes - zweetbandjes