×

U heeft geen producten in uw offerte.

Kompassen

Kompassen bestellen

Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment kompassen. Uiteraard kunnen wij de kompasjes voor u bedrukken met uw logo of tekst. Indien u de kompassen onbedrukt bestellen wilt is dat natuurlijk ook geen probleem. Kompassen kopen doet u het snelst online. Ook sleutelhanger kompasjes vindt u in ons assortiment. De kompassen kunt u hier heel gemakkelijk online bestellen. Als leverancier van kompasjes kunnen wij u altijd helpen aan een kompas die u kunt toepassen als relatiegeschenk of premium.

Goedkope kompassen

Binnen ons assortiment vindt u ook een aantal goedkope kompassen die u bedrukt met uw logo, of zonder opdruk kunt bestellen. De kompassen leveren wij rechtstreeks uit voorraad bij u af zodat de levertijd kort is. Kies hier snel uw kompassen. Betaling achteraf op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Kompassen met of zonder opdruk of met opdruk van logo.

Kompassen zonder opdruk bestellen.

De kompasjes op deze website kunt u ook bestellen zonder opdruk. Bij iedere kompas staat apart vermeld wat de minimale afname is zonder opdruk, of de minimale afname met opdruk. Wanneer u de kompassen zonder opdruk besteld krijgt u deze na 1 a 2 werkdagen geleverd. Dus een speciale spoedbestelling is niet nodig. Bij ons wordt iedere bestelling met spoed behandeld. De goedkope kompassen van 0,27 per stuks leveren wij ook na 1 a 2 wekdagen. Ook de kompas sleutelhanger behoort tot het standaard assortiment. De kompasjes zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar; Blauw, Rood, Wit, Zwart, Oranje enz. enz.

Kompassen met uw logo.

We kunnen de kompasjes bedrukken met uw logo of tekst. Bij uw bestelling kunt u uw logo toevoegen en uploaden. U kunt dan tevens aangeven in welke kleur(en) wij uw logo moeten drukken. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen controleren wij deze en maken wij eerst een digitale proefdruk voor u. Deze sturen wij u per email. Pas nadat u de proef heeft goedgeurd maken wij uw bestelling definitief en gaan wij deze voor u bedrukken. Na aflevering zenden wij u de factuur per email.

Levertijd van uw kompas

De kompasjes leveren wij af na 1 a 2 werkdagen indien wij de kompassen niet hoeven te bedrukken met uw logo. De kompassen met opdruk worden iets later afgeleverd. Meestal varieert de levertijd van 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het type kompas dat u besteld.

Betaling op Factuur.

Wij zenden u een factuur nadat we de kompassen verzonden hebben. De factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen netto. Indien bij uw bedrijf een langere betaaltermijn gebruikelijk is dan kunt u dit met ons bespreken. In enkele gevallen vragen wij uw betaling vooraf. Indien dit op u van toepassing is dan sturen we u altijd eerst een bericht.

 

Naast kompassen kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's - speelkaarten - fleecemutsen - fleecedekens