×

U heeft geen producten in uw offerte.

Schrijfwaren

U kunt hier pennen bestellen. Uw pennen met logo drukken wij snel. Voordat wij uw pennen bedrukken krijgt u altijd eerst een proef te zien. Ook uw pen graveren is geen probleem. Een gegraveerde pen kan ook met individuele namen. Van reclamepennen tot luxe balpen Iedereen kan hier een pen kopen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 226

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 226

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pennen Bedrukken.

Een balpen lijkt misschien een beetje afgezaagd. Toch is dat niet zo! Iedereen kan immers een goede balpen gebruiken. Het is en blijft een veel gebruikt artikel. Yesgifts.nl kan voor deze pennen bedrukken. U vindt ze in de keukenlade en op kantoor. Uw bedrijfsnaam en/of reclame slogan wordt veelvuldig gezien. De balpennen kunnen we niet alleen bedrukken, maar in sommige gevallen ook graveren door middel van een laserstraal. Met een lasergravure is uw pen voorzien van een slijtvaste reclame.

Pennen met logo.

De bekende reclame balpen wordt door Yesgifts.nl voorzien van uw logo. Pennen bedrukken is echt niet duur. U kunt op Yesgifts.nl zelf heel gemakkelijk uw prijs uitrekenen. U vult het aantal in en daarna vult u in hoe wij uw pen moeten drukken. U bepaalt dus zelf hoe uw eigen balpen er uit gaat zien. Nadat de bestelling door u is geplaatst ontvangt u een uitgebreide bevestiging en een drukproef per email. Op de drukproef ziet u hoe uw pen er uit zal gaan zien. Pas wanneer u de goedkeuring van de drukproef heeft doorgegeven gaan wij uw pennen bedrukken.

Verschillende Balpennen.

U kunt op Yesgifts.nl heel veel verschillende balpennen bestellen. Van een goedkope kunststof strooipen tot een luxe matalen pen. Alle soorten balpennen kunt u hier bestellen. Bijna alle pennen kunnen wij voor u bedrukken. Maar... ook zonder opdruk kunt u iedere balpen bestellen. Wij leveren die dan ook in een kleine oplage. Bij iedere balpen staat apart vermeld wat de minimale afname met opdruk- en zonder opdruk is. Kortom: U bepaalt welke balpen wij aan u leveren. De levertijd mag geen probleem zijn. In de meeste gevallen leveren wij de onbedrukte pennen in 1 a 2 werkdagen. Indien wij uw pennen bedrukken dan is de levertijd een aantal dagen langer.