×

U heeft geen producten in uw offerte.

Klantenservice

 

Vragen

 Ja.. YESGIFTS.NL staat altijd voor u klaar om uw vragen over onze relatiegeschenken te beantwoorden. U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.30 tot 16.30. (op vrijdag tot 15.00) Aarzel niet... Neem gerust kontakt met ons op.

Telefoon: 084 - 86 88 900  verkoop@yesgifts.nl. (Vanuit België belt u: 0031- 84 -86 88 900). 

Op Hemelvaartdag en de vrijdag erna zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

 

Leveringen
Ja.. YESGIFTS.NL levert in Nederland en in België

 

Betaling
Ja.. YESGIFTS.NL maakt het u wel heel gemakkelijk. Nadat wij de goederen aan u geleverd hebben, zenden wij u een gespecificeerde factuur. Het bedrag van de factuur kunt u dan voldoen door middel van een bank overschrijving.  In uitzonderlijke gevallen kan een betaling vooraf gevraagd worden. Wij sturen u dan een factuur waarbij we de betaling vooraf vragen. Eén van onze medwekers neemt dan altijd eerst kontakt met u op.

Monsters

 Ja.. YESGIFTS.NL stelt u in staat om u vooraf te overtuigen van de kwaliteit van de artikelen.

U kunt monsters/samples bestellen via de email. stuur een mail naar verkoop@yesgifts.nl. Indien u van meerdere artikelen een monster wenst te bestellen dan adviseren wij u om eerst per email kontakt met ons op te nemen. de samples worden op factuur aan berekend. Wij berekenen dan de stuksprijs en € 4,95 verzendkosten. Indien u de samples binnen 2 weken onbeschadigd en in originele verpakking aan ons terugstuurt wordt de totale factuur van de samples gecrediteerd. Samples van textiel nemen wij niet retour.  Indien het te verwachten orderbedrag lager is dan 150,-- sturen wij vooraf geen samples. 

Prijzen
Ja.. YESGIFTS.NL is duidelijk in de prijsstelling. Bij ieder artikel vindt u een prijsstaffel. Deze prijsstaffel geeft u een duidelijk overzicht van de prijzen. In de staffel ziet u een artikelprijs en de kosten van bedrukken, borduren of graveren. Naast deze kosten worden er meestal instelkosten berekend. Ook deze instelkosten staan duidelijk aangegeven. De instelkosten  zijn voor het voorbereiden van de drukwerkzaamheden. Hierbij zijn Cliché- zeef- en filmkosten inbegrepen.  De minimale aantallen van de staffel zijn uitsluitend bedoeld voor artikelen met bedrukking. Indien u onbedrukte artikelen wenst kan hier veelal van worden afgeweken. Indien u verschillende artikelen zonder opdruk wilt bestellen, willen wij u vragen om eerst contact met ons op te nemen. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Relatiegeschenken zonder opdruk.
Ja.. YESGIFTS levert ook relatiegeschenken zonder opdruk. Indien u van een relatiegeschenk een aantal onbedrukte artikelen wilt bestellen is dit meestal geen probleem. Indien u verschillende artikelen zonder opdruk wilt bestellen dan adviseren wij u om vooraf contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Bijkomende kosten
Ja.. YESGIFTS.NL  levert gratis op 1 adres in Nederland en Belgie. Bij bestellingen met een orderwaarde lager dan 495,-- Euro (excl. BTW) wordt 9,95 Euro verzendkosten in rekening gebracht. Verder zijn er geen bijkomende kosten.

 

Vragen? Bel- of mail ons!!

Telefoon 084 - 86 88 900

e-mail: verkoop@yesgifts.nl