×

U heeft geen producten in uw offerte.

Ponchos

Ponchos bestellen

Hier kunt u poncho's bestellen in diverse kleuren. Zowel PVC- als vinyl poncho's. De vinyl poncho kan bedrukt worden op de verpakking. Op de poncho zelf kunnen wij niet drukken. 

Wegwerp Ponchos snelle levering

Poncho's bestellen kan via deze website. Wij kunnen de ponchos met spoed aan u leveren. Indien u op werkdagen voor 11.00 uur besteld dan verzenden wij de ponchos nog dezelfde dag.  De ponchos kunnen wij uit voorraad aan u leveren. Betaling is achteraf op factuur. Kijk gerust eens hieronder en kies uit ons assortiment poncho's. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Poncho's leverbaar vanuit onze groothandel.

Poncho's bedrukken

We kunnen de poncho's zelf helaas niet bedrukken met uw logo. De enige mogelijkheid is het bedrukken op de verpakking. De poncho's in een bal zijn welfs zeer geschikt om te bedrukken met uw logo op de bal. De goedkope poncho van PVC is uitermate geschikt om uit te delen op festivals of andere buiten evenementen. Deze transparante poncho's worden ook wel festivalponcho's genoemd.

Retour sturen van Poncho's

Voor bijna alle artikelen geldt het recht van retour. Echter voor Paraplu's en Poncho's verlenen wij dit recht helaas niet. 

Levertijd van Poncho's.

De poncho's kunnen wij echt heel snel leveren. Wanneer u de ponchos zonder opdruk besteld kunnen wij deze afleveren in 1 a 2 werkdagen. Omdat wij weten u veelal een aantal dagen voor uw evenement pas kunt besluiten of u regenponcho's achter de hand wilt hebben, beschikken wij over grote voorraad ervan. U moet dan denken een vele duizenden stuks op voorraad in onze poncho groothandel. De minimale afname voor de PVC poncho is 100 stuks. Een maximale afname kennen wij niet.

Betaling op Factuur.

U kunt bij ons bestellen en dan op factuur betalen. De factuur mailen wij aan u. U kunt hiervoor eventueel een afwijkend emailadres invullen. In enkele gevallen vragen wij de betaling vooraf. Indien dit op u van toepassing is dan sturen we u hierover altijd eerst een bericht.

Wij zijn een poncho groothandel. Hierdoor kunnen wij de poncho's alleen leveren in grote oplage. De minimale afname verschilt per type poncho. De transparante poncho's of doorzichtige poncho's worden meestal toegepast op grote evenementen of festivals. Deze dienen dan ook als wegwerp poncho's voor eenmalig gebruik.

Naast de ponchos kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes