×

U heeft geen producten in uw offerte.

Koksmutsen

Koksmutsen

U kunt hier koksmutsen bestellen voor uw promotionele activiteit of uw feest. De koksmutsen zijn verkrijgbaar vanuit voorraad. De mutsen zijn vervaardigd van Twill katoen en hebben aan de achterzijde een verstelbare klittenband sluiting. De mutsen zijn leverbaar in een uitvoering voor volwassenen en voor kinderen.

Koksmutsen bedrukken met logo of tekst.

Uiteraard kunnen wij de koksmutsen ook vor u bedrukken met uw logo en/of reclametekst. Voordat wij drukken sturen we altijd eerst een drukproef per email. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een correcte druk. Uit voorraad leverbaar en betaling achteraf op factuur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Antwoorden op vragen over de koksmutsen:

Koksmutsen bedrukken met uw logo?

De witte koksmutsen kunnen wij op de rand voorzien van uw logo. Bij uw bestelling kunt u er voor kiezen om uw logo te uploaden. Na ontvangst controleren wij uw logo en verzorgen wij de opmaak. Indien wij nog extra tekst moeten toevoegen dan doen wij dit graag voor u. Hierna ontvangt u een drukproef per email. U kunt dan de afbeelding van de koksmuts inclusief uw logo controleren. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij drukken.

Blanco Koksmutsen (zonder opdruk)

U kunt ook de koksmutsen zonder opdruk bestellen. De koskmutsen leveren wij dan in 1 a 2 werkdagen bij u af. De minimale afname van de koksmutsen is zonder opdruk 25 stuks. Met opdruk is de minimale afname 100 stuks.

Koksmuts voor kinderen

U kunt hier ook kinderkoksmutsen bestellen. De kosksmutsen in kindermaat zijn geschikt voor kinderen in de basisschool-leeftijd. Uiteraard kunnen we deze ook met uw logo bedrukken.

Levertijd.

De levertijd van de koksmutsen is standaard 1 a 2 werkdagen zonder opdruk. Indien we de mutsen voor u moeten drukken dan is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen.

Levering op factuur.

We sturen u per email een factuur nadat we uw bestelling hebben afgeleverd. U kunt hiervoor eventueel een apart emailadres opgeven. De factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen netto. In uitzonderlijke gevallen vragen wij een betaling vooraf.

 

Naast de koksmuts kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

linnen tasjes - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - zadelhoesjes - keukenschorten - kerstmutsen - keukenschorten - Paraplu's - zonnekleppen