×

U heeft geen producten in uw offerte.

Paraplu

Paraplu met bedrukking.

Hier kunt u uw paraplu kopen. Wij kunnen uw paraplu bedrukken met uw logo of reclametekst. Uw relatiegeschenk paraplu maken wij met de grootste zorg voor u klaar. Alle kleuren hebben wij op voorraad. ook de Opvouwbare automatische paraplu leveren wij met uw opdruk. Uw bedrukte paraplu kunnen wij zeer snel leveren. Uw paraplu online bestellen is hier erg gemakkelijk.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Enkele vragen en antwoorden die betrekking hebben op de paraplu's in deze webshop.

Paraplu met logo laten drukken.

U kunt uw eigen logo in uw eigen kleuren op de paraplu laten drukken. We doen dit standaard op 1 baan. Indien u één- of meerdere logo's wilt drukken op verschillende banen dan kan dat ook. Het is dan raadzaam om eerst even kontakt met ons op te nemen. Uw logo kunt u bij uw bestelling uploaden. We maken daarna altijd eerst een digitale drukproef. We gaan uw paraplu's drukken nadat we uw goedkeuring hebben ontvangen. Uiteraard kunnen we ook een standaard tekst voor u drukken. Het hoeft miet een logo te zijn. De levertijd van paraplu's met opdruk is ca. 7 a 8 werkdagen.

Paraplu's zonder opdruk.

U kunt uw paraplu's ook zonder opdruk bestellen. De minimale afname van onbedrukte paraplu's is ook minder dan bij bedrukte paraplu's. Bij ieder artikel staat afzonderlijk vermeld wat de minimale afname is. Binnen uw bestelling mag u de kleuren mixen. Zo kunt u de paraplu's in diverse kleuren bestellen. De levertijd is dan meestal 1 a 2 werkdagen. Op paraplu's maken wij een uitzondering m.b.t. het recht op retour. Paraplu's kunt u niet ongebruikt retour zenden.

Levertijd van de Paraplus

De levertijd is voor blanco Paraplu's 1 a 2 werkdagen. Met opdruk van uw logo en/of tekst is de levertijd iets langer. Meestal geschiedt levering dan na ca. 7 a 8 werkdagen.

Verschillende kleuren Paraplu's.

De Paraplu's zijn in de meest uiteenlopende kleuren en soms ook kleurencombinatie's te bestellen. Wanneer u een zending paraplu's wilt ontvangen in verschillende kleuren dan kan dat ook. U kunt hier namelijk binnen 1 bestelling verschillende kleuren bestellen. Naast de gekleurde paraplu kunt u ook de Paraplu Transparant bestellen. Deze worden veelvuldig gebruikt bij Trouwerijen of Bruiloften. Tevens zijn er ook opvouwbare paraplu's verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Betaling op Factuur

U kunt de bataling op factuur laten plaatsvinden. Wij werken uitsluitend met betaling op Factuur. Nadat we de artikelen bij u afleveren ontvangt u altijd een Factuur. Deze factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen netto.

 

Naast paraplu's kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - flesopeners -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - notitieboekjes - fluitjes - kerstmutsen - magneetjes - poncho's - speelkaarten - fleecesjaals - goedkope fleecedekens - ehbo-setjes