×

U heeft geen producten in uw offerte.

Broodtrommels

Broodtrommels / Brooddozen met logo bedrukking

U kunt hier broodtrommels bestellen die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo of reclametekst. De broodtrommels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De broodtrommels kunnen wij voor u bedrukken in de kleuren die u wenst. Ook uw eigen PMS nummer drukken wij voor u. U ontvangt altijd eerst een proefdruk die u kunt beoordelen. Zo bent u verzekerd dat de broodtrommel voldoet aan uw verwachtingen.

Broodtrommels zonder opdruk

De broodtrommels zijn ook zonder opdruk hier te bestellen. De levertijd is dan heel erg snel omdat wij beschikken over een grote voorraad. Zonder opdruk ontvangt u de broodtrommels in ca. 1 a 2 werkdagen. Met bedrukking is dit 8 - 10 werkdagen. U betaald bij ons achteraf op factuur. Kies hier snel uw broodtrommels.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Broodtrommels, Brooddozen en Lunchtassen.

Broodtrommels met bedrukking van uw logo

We kunnen de broodtrommels bedrukken met uw logo. Hiervoor geldt wel een minimum afname die verschilt per type broodtrommel. Bij ieder artikel staat dit apart vermeld. Indien wij de broodtrommels voor u moeten bedrukken met uw tekst en/of logo dan kunt u diet bij uw bestelling aangeven. We maken dan altijd eerst een digitale drukproef die u per email ontvangt. U ziet dan de broodrommel of lunchtas afgebeeld met uw opdruk. Pas nadat wij uw goedkeuring hebben gaan wij uw bestelling definitief maken en naar de drukkerij sturen om te laten drukken.

Broodtrommels zonder opdruk.

U kunt eventueel ook broodtrommels, lunchboxen of lunchtassen zonder opdruk bestellen. Omdat wij een groothandel zijn kunnen wij deze uitsluitend in meerdere stuks leveren. De minimale afname verschilt per artikel en staat bij ieder artikel vermeld. Wanneer u uw bestelling plaatst dan worden de artikelen na 1 a 2 werkdagen bij u afgeleverd. De goedkope broodtrommels zijn dus snel te leveren.

Betaling op Factuur.

U ontvangt altijd een factuur. Wij werken niet met een betaalmodule. De factuur sturen we u per email. Deze heeft een standaard betaaltermijn van 14 dagen. Mocht het binnen uw bedrijf gebruikelijk zijn om binnen een andere termijn  te betalen dan kunt u dit met ons bespreken.

Levertijd van de Brooddozen en Broodtrommels

De levertijd is afhankelijk van uw bestelling. Is deze met opdruk dan is de levertijd over het algemeen 7 a 8 werkdagen. Echter er zijn ook broodtrommels die eerder geleverd worden. Is uw bestelling zonder opdruk dan is de levertijd 1 a 2 werkdagen. De levertijd staat bij ieder artikel apart vermeld.

Diverse soorten Broodtrommels.

U vindt op deze site verschillende soorten broodtrommels. Zo zijn er ook lunchtassen verkrijgbaar die tevens een koeltas zijn. Ook zijn er broodtrommels verkrijgbaar in de vorm van een boterham of sandwitch. Tevens is er een speciale box te bestellen waar u een appel in kunt bewaren. Uiteraard is deze ook in de vorm van een appel. De meeste lunchartikelen zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren. De broodtrommel wordt veelvuldig toegepast als promotieartikel op Basisscholen en Middelbare Scholen. Uw leerling maakt u hier vast blij mee!

 

Naast de broodtrommels kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - heuptasjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - linnen tasjes - 

poncho's - speelkaarten - stoepkrijt - Rolmaten - Lippenbalsem