×

U heeft geen producten in uw offerte.

Barbeque artikelen

Barbecueartikelen als give away.

Voor velen de ultieme ontspanning op een zomerse avond. Wat is er dan mooier dat men dit beleeft met barbecueartikelen waar uw logo of reclametekst op staat. De artikelen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Indien u vragen heeft kunt altijd mailen of bellen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Bedrukte Barbeque artikelen bestellen

Bedrukte barbeque artikelen kunt u bij ons bestellen. De prijs wordt automatisch voor u berekend wanneer u in onze speciale offerte module aangeeft wat u wilt hebben. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen die speciaal voor u gemaakt is. 

Het leveren van Barbeque artikelen

Het leveren van barbeque artikelen gaat snel. Voor onbedrukte artikelen is de levertijd 1 of 2 werkdagen. Voor bedrukte artikelen iets langer, namelijk 8 tot 10 werkdagen. Wanneer dit niet lukt nemen wij altijd contact met u op.

Bedrukken van Barbeque artikelen

Voordat wij beginnen met bedrukken van de door u bestelde producten sturen wij een drukproef. Deze proef is een email waarin het door u bestelde artikel staat afgebeeld met het door uw gekozen logo of tekst. Wanneer u deze proef heeft goedgekeeurd gaan wij het logo pas aanbrengen. Op deze manier ontvangt u altijd het product zoals u het heeft goedgekeurd.