×

U heeft geen producten in uw offerte.

USB stick met logo

USB sticks met uw logo bedrukt.

U kunt hier USB sticks bestellen die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo en/of tekst. Voordat wij uw logo drukken sturen wij u altijd een drukproef per email. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan wij drukken, Op de metalen deze van de USB stick kunnen wij eventueel ook lasergraveren.

USB sticks in speciale vormen.

Wij beschikken over USB sticks in de meest uiteenlopende vormen. Zo hebben wij standaard een auto, vrachtwagen, vliegtuig en een injectie spuitje in het assortiment. Staat uw gewenste vorm er niet bij dan kunt u ons altijd even bellen. Wij kunnen de USB stick ook in eigen vorm voor u maken. 

USB sticks leverbaar uit voorraad.

Wilt u snel een USB stick uit voorraad geleverd hebben dan kan dat in enkele gevallen ook. Van enkele modellen beschikken wij over voorraden vanwaaruit wij snel aan u kunnen leveren. Ook onbedrukt. Bel ons op 084-8688900 om uw spoedlevering te bespreken.

De prijzen van USB sticks varieren per week. Daarom zijn de onderstaande prijzen indicatief. U kunt contact met ons opnemen voor de actuele prijzen. Bel ons op 084 - 86 88 900 of mail verkoop@yesgifts.nl

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)