×

U heeft geen producten in uw offerte.

Linnen tasjes

Linnen tasjes

De linnen tasjes zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Bedrukt met uw logo maar ook onbedrukt. De draagtasjes met lange hengsel en met korte hengsels zijn hier verkrijgbaar. Ook de bekende goedkope draagtasjes van ecru kunt u hier online bestellen. De Non-Woven tasjes zijn niet van linnen maar van geperst textiel en vormen een perfecte vervanger.

Linnen tasjes snelle levering

Omdat wij bescchikken over grote voorraden tasjes kunnen wij de katoenen draagtassen erg snel leveren tegen groothandelsprijzen. Bedrukt met uw logo is de levertijd ca. 6 werkdagen. Vooraf zenden wij dan eerst een drukproef.  Onbedrukt / Blanco is de minimale afname 50 stuks en leveren wij de draagtasjes in 1 a 2 werkdagen bij u af.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tasjes bewerken met Textielverf of Textielstiften.

Er wordt ons vaak gevraagd of u de tasjes zelf kunt tekenen met textielstiften of verven met textielverf. De linnen tasjes die u hier kunt bestellen zijn allemaal geschikt om te bewerken met textielverf of textielstiften. Zelfs op de goedkope tasjes van NonWoven materiaal kan dit. Maar... op tassen van katoen gaat dit meestal gemakkelijker dan op tassen van NonWoven materiaal. Dus wilt u met uw schoolklas leuke tasje maken voor moederdag? Dan kunt u hier perfect terecht om blanco katoenen tasjes zonder opdruk te bestellen.

Particulier bestellen?

Het maakt niet uit wie u bent! Iedereen kan hier tasjes bestellen; Bedrijven, Verenigingen, Instellingen en Particulieren kunnen hun bestelling hier gemakkelijk plaatsen.

Verschillende soorten tasjes.

De tassen kunt u in verschillende uitvoeringen bestellen: Katoen, Non-Woven, Canvas of polyester materiaal. Met lange hengsels of korte hengsels. Ook de opvouwbare tasjes zitten in het assortiment. De meeste kleuren zijn te bestellen; Ecru, Creme, Wit, Zwart, Rood, Roze, geel, Groen, Lime, Paars, Blauw, Oranje enz. enz. Ook in de afmeting van de tasjes is keuze: Zo zijn er tasjes die extra breed zijn. (10 cm). Kortom: Alle soorten stoffen tassen kunt u hier bestellen.

 Materiaal van de tassen

De stoffen tasje die u hier kunt bestellen bestaan hoofdzakelijk ui 2 verschillende materiaal soorten. NonWoven materiaal of Katoen. Hieronder geven we een korte beschrijving van beide materialen.

  • NonWoven materiaal is vervaardigd van geperste textielvezels. De stof krijgt hierdoor een gaas-achtige structuur. Het is erg licht van gewicht en toch sterk genoeg om bijvoorbeeld 2 grote flessen frisdrank een een dergelijke tas te vervoeren. Het materiaal kan ook bewerkt worden met textielstiften of textielverf. Maar.. op katoen gaat dit beter.
  • Katoenen tassen zijn geweven van 100% katoen. Binnen de deze tassen kun je nog onderscheid maken in het gewicht van het katoen. Hoe hoger het gewicht van het katoen hoe steviger of dikker de tas aanvoelt.

Naast de linnen tasjes kunt u nog veel meer andere leuke artikelen bestellen:

goedkope keycords - polo's - notitieboekjes - goedkope bidons -  fleece dekens - goedkope petjes - strandballen - tshirts - gymtasjes - heuptasjes