×

U heeft geen producten in uw offerte.

Bekers

Bekers met bedrukking

Yesgifts.nl heeft een breed assortiment aan bekers. Er zijn thermosbekers, keramische mokken en plastic bekers. De bekers kunt u online bestellen zowl bedrukt als onbedrukt. Ook met vragen kunt u bij ons terecht, bel gerust of stuur een email.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekers bedrukken

Bij ons kunt u bekers laten bedrukken. De prijs hiervan kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen door dit in te vullen in onze speciale offerte module. Ook onbedrukte artikelen zijn te bestellen bij ons.

Bezorging van Bekers

Bekers worden bezorgd op het door u aangegeven adres. U kunt de factuur naar het ene en de artikelen naar het andere verzenden. Dit om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor onbedrukte artikelen hebben wij een levertijd van 1 of 2 werkdagen en voor bedrukte artikelen 8 tot 10.

Drukproef van Bekers

U kunt bepaalde bekers laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Wij sturen altijd een drukproef zodat u kunt beoordelen of het naar wens is. Wanneer alles naar wens is gaan we naar de volgende stap, namelijk het bedrukken van de bekers. Hierdoor bent u verzekerd van een artikel zoals u dit heeft goedgekeurd.