×

U heeft geen producten in uw offerte.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Hier kunt u relatiegeschenken bestellen in alle soorten en maten. Een compleet assortiment geschenken die u een ruime keuze biedt. Binnen ons assortiment treft u kleine weggevertjes aan maar ook luxe relatiegeschenken. U vindt hier vast wat u zoekt! 

In de afgelopen jaren hebben wij met grote tevredenheid relatiegeschenken mogen leveren aan gerenomeerde bedrijven maar ook aan het MKB en eenmanszaken zoals ZZP'ers. Uiteraard is onze webshop er niet alleen voor bedrijven maar ook voor alle andere klanten. Verenigingen, Instellingen maar ook particulieren kunnen hier relatiegeschenken bestellen. Iedere klant wordt door ons met dezelfde grote zorg behandeld.

De relatiegeschenken zijn overzichtelijk ingedeeld in hoofdgroepen. U moet hierbij denken een groepen relatiegeschenken zoals Textiel, Gereedschappen, Huishoudelijk of bijvoorbeeld Persoonlijke geschenken. De relatiegeschenken van Yesgifts.nl kunnen worden bedrukt, geborduurd of gegraveerd. Maar indien u de artikelen zonder opdruk wenst te ontvangen kan dat natuurlijk ook.

 

Relatiegeschenken bedrukken, borduren of graveren

Zoals het hoort bij een relatiegeschenk kunnen wij bijna alle artikelen van uw logo en/of tekst voorzien door middel van een bedrukking, gravure of borduring. Bij het bedrukken van de relatiegeschenken kunnen wij sinds enige tijd ook voor diverse relatiegeschenken een full-colour bedrukking aanbieden door middel van digitale print.  Voordat wij uw logo aanbrengen op uw relatiegeschenk sturen wij u een digitale proef ter beoordeling. Deze drukproef bestaat uit een email waarin u uw relatiegeschenk met uw logo ziet afgebeeld. U kunt de proef dan controleren op eventuele onjuistheden. Indien de proef door u als goed is beoordeeld gaan wij uw logo aanbrengen.

Hieronder een gedeelte van de relatiegeschenken in onze webshop.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Alle relatiegeschenken? Kijk hier voor een overzicht van alle relatiegeschenken

Levertijd van relatiegeschenken

De levertijd van de relatiegeschenken in onze webshop is afhankelijk van het artikel en of deze bedrukt met uw logo of onbedrukt geverd moet worden. Onbedrukte relatiegeschenken leveren wij snel bij u af. Binnen 1- a 2 werkdagen staat de transporteur bij u voor de deur om het pakketje bij u af te leveren. Indien wij de relatiegeschenken voor u mogen bedrukken is de levertijd iets langer. Afhankelijk van het artikel is de levertijd dan ca. 5 a 10 werkdagen.  Nu kan het natuurlijk ook voorkomen dat uw relatiegeschenken met spoed wilt ontvangen. U kunt dan het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden van een spoedbestelling met ons te bespreken.


Relatiegeschenken bestellen

De relatiegeschenken kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop. U kiest een artikel en vult het gewenste aantal in. Hiena kunt u bepalen of u het relatiegeschenk met uw logo wenst te ontvangen of zonder uw logo. Tevens bepaalt u zelf in welke kleuren wij het logo voor u mogen drukken. Wij drukken uw logo in iedere gewenste kleur. Ook PMS kleuren. Uw logo kunt u gemakkelijk uploaden. Indien u geen logo bezit maar u wilt uw relatiegeschenken toch persoonlijk maken dan kunt u uw gewenste druktekst vermelden. U sluit uw bestelling af door middel van uw adresgegevens. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen ontvangt u een overzicht in uw mailbox. Uw bestelling wordt dan door ons gecontroleerd en nog eens uitgebreid per email bevestigd. U ontvangt dan later een factuur.

 

Betaling op factuur.

In de meeste gevallen leveren wij de relatiegeschenken op factuur. Nadat wij uw artikelen hebben verzonden zenden wij u de factuur per email. In uitzonderlijke gevallen (zoals bij bestellingen door particulieren) vragen wij de betaling vooraf. U ontavngt dan per email een factuur. Nadat de factuur is voldaan verzenden wij u uw goederen.

 

Relatiegeschenken Tips:

Kerstmutsen | Voetbaltassen Sporttassen | Zadelhoesjes | Poncho’s | Winkelwagenmuntjes | Luxe Relatiegeschenken | Fleece sjaals  |  A5 mappen  | Rugtasjes Rugzakjes  | Documentenmappen | Buttons | Gummetjes | Kledinghoezen | Wijnfleshouders |