×

U heeft geen producten in uw offerte.

Telefoonhoesjes

Bedrukte telefoonhoesjes bestellen

U kunt telefoonhoesjes bij ons laten bedrukken. De prijs voor bedrukte telefoonhoesjes kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen op onze handige offerte module. Wilt u liever een speciale offerte van telefoonhoesjes ontvangen dan is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons. Wij sturen u dan een speciale offerte van uw telefoonhoesjes. De levertijd van bedrukte telefoonhoesjes is uiteraard langer dan die van onbedrukte telefoonhoesjes. In beide gevallen kunt u deze hier online gemakkelijk bestellen. Voor goedkope telefoonhoesjes bent u bij Yesgifts.nl aan het juiste adres.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Levertijd van telefoonhoesjes

Wij kunnen telefoonhoesjes super snel aan u leveren. Voor telefoonhoesjes zonder opdruk is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Voor telefoonhoesjes met opdruk van logo en/of tekst is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen hebben wij iets meer tijd nodig. In dat geval krijgt u hiervan altijd vooraf een bericht van ons.

Drukproef van telefoonhoesjes

Voordat wij uw logo aanbrengen op telefoonhoesjes sturen wij altijd eerst een drukproef ter beoordeling. Deze proef bestaat uit een email waarin het door u bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld met uw logo. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen. telefoonhoesjes met uw bedrukking wordt hierdoor altijd geleverd zoals u dat vooraf heeft gewenst. Hierdoor bent u verzekerd van relatiegeschenken zoals u dat heeft goedgekeurd.