×

U heeft geen producten in uw offerte.

Strandballen

Strandballen grote- en kleine.

U treft hieronder een overzicht van onze strandballen. De strandballen staan netjes verdeeld in verschillende maten en kleuren. U kunt hier uw goedkope strandballen kiezen en dan tevens de prijs hier online berekenen. Er zijn traditionele ballen waarbij de panelen om-en-om gekleurd zijn, maar sinds kort beschikken wij ook over een grote voorraad effen gekleurde strandballen. De levertijd van de ballen is zonder opdruk ca. 1 a 2 werkdagen. Dus kunt u deze strandballen altijd met SPOED ontvangen. Kleine strandballen van 26 cm en de grootste stranbal heeft een diameter van 50 cm in opgeblazen toestand.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Bedrukken van strandballen.

Alle strandballen kunnen wij voorzien van uw logo of tekst. De stranballen kunnen wij dan in1 kleur drukken. Het maakt ons niet uit welke kleur wij voor u moeten drukken. Dat bepaalt u zelf! De strandballen verschillen in afmeting. Zo kunt u ballen bestellen met een doorsnede van 26 cm (opgeblazen) en 35 cm of zelfs 50 cm.

Strandballen en de levertijd.

De standaard levertijd van strandballen zonder opdruk is 1 werkdag. Indien wij uw logo op de bal mogen drukken hebben we ca. 10 werkdagen nodig.

Drukproef van Strandballen

Uiteraard stellen wij vooraf een drukproef beschikbaar zodat u vooraf kunt zien of de bal bedrukt wordt zoals u het wilt. Wij mailen u dan een afbeelding van de bal met uw logo daarop. U krijgt dan de tijd om de proefdruk te beoordelen. Nadat u de proef heeft beoordeeld en goedgekeurd gaan wij de strandballen voor u bedrukken. U ontvangt dan altijd een pronotieartikel wat voldoet aan uw wensen. Het strandplezierkan nu echt beginnen!