×

U heeft geen producten in uw offerte.

Plunjezakken

Plunjezakken bedrukt als relatiegeschenken.

Plunjezakken bedrukt met uw logo of reclametekst kunt u hier gemakkelijk online bestellen. U krijgt dan zeker een relatiegeschenk dat bij u past. U kunt Plunjezakken zowel bedrukt- als onbedrukt bestellen. Binnen ons assortiment zijn de plunjetassen verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De meeste plunjezakken zijn voorzien van een draagband en een groot hoofdvak. Enkele exemplaren zijn voorzien van een handig ondervak met een rits. Wij zijn voor u de leverancier van plunjezakken en plunjetassen. Deze tassen worden ook wel plunjebaal genoemd. Indien u vragen heeft over Plunjezakken als relatiegeschenken dan kunt u ons altijd even mailen of bellen. verkoop@yesgifts.nl 084-8688900

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Bedrukte Plunjezakken bestellen

U kunt Plunjezakken bij ons laten bedrukken. De prijs voor bedrukte Plunjezakken kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen op onze handige offerte module. Wilt u liever een speciale offerte van Plunjezakken ontvangen dan is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons. Wij sturen u dan een speciale offerte van uw Plunjezakken. De levertijd van bedrukte Plunjezakken is uiteraard langer dan die van onbedrukte Plunjezakken. In beide gevallen kunt u deze hier online gemakkelijk bestellen. Voor goedkope Plunjezakken bent u bij Yesgifts.nl aan het juiste adres.

Levertijd van Plunjezakken

Wij kunnen Plunjezakken super snel aan u leveren. Voor Plunjezakken zonder opdruk is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Voor Plunjezakken met opdruk van logo en/of tekst is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen hebben wij iets meer tijd nodig. In dat geval krijgt u hiervan altijd vooraf een bericht van ons.

Drukproef van Plunjezakken

Voordat wij uw logo aanbrengen op Plunjezakken sturen wij altijd eerst een drukproef ter beoordeling. Deze proef bestaat uit een email waarin het door u bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld met uw logo. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen. Plunjezakken met uw bedrukking wordt hierdoor altijd geleverd zoals u dat vooraf heeft gewenst. Hierdoor bent u verzekerd van relatiegeschenken zoals u dat heeft goedgekeurd.