×

U heeft geen producten in uw offerte.

Peper en Zout

Peper en Zout sets met bedrukking als relatiegeschenken.

Peper en Zout sets met opdruk van uw logo of reclametekst kunt u hier online bestellen. U krijgt dan zeker een relatiegeschenk dat bij u past. U kunt Peper en Zout sets zowel bedrukt- als onbedrukt bestellen. Indien u vragen heeft over Peper en Zout sets als relatiegeschenken dan kunt u ons altijd even mailen of bellen. verkoop@yesgifts.nl 084-8688900

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Bedrukte Peper en Zout sets bestellen

U kunt Peper en Zout sets bij ons laten bedrukken. De prijs voor bedrukte Peper en Zout sets kunt u heel gemakkelijk zelf uitrekenen op onze speciale offerte module. Wilt u liever een speciale offerte van Peper en Zout sets ontvangen dan is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons. Wij sturen u dan een speciale offerte van uw Peper en Zout sets. De levertijd van bedrukte Peper en Zout sets is uiteraard langer dan die van onbedrukte Peper en Zout sets. In beide gevallen kunt u deze hier online gemakkelijk bestellen. Voor goedkope Peper en Zout sets bent u bij Yesgifts.nl aan het juiste adres.

Levertijd van Peper en Zout sets

Wij kunnen Peper en Zout sets snel aan u leveren. Voor Peper en Zout sets zonder opdruk is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Voor Peper en Zout sets met opdruk van logo en/of tekst is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen hebben wij iets meer tijd nodig. In dat geval krijgt u hiervan altijd vooraf een bericht van ons.

Drukproef van Peper en Zout sets

Voordat wij uw logo aanbrengen op Peper en Zout sets sturen wij altijd eerst een drukproef ter beoordeling. Deze proef bestaat uit een email waarin het door u bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld met uw logo. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen. Peper en Zout sets met uw bedrukking wordt hierdoor altijd geleverd zoals u dat vooraf heeft goedgekeurd. Hierdoor bent u verzekerd van relatiegeschenken zoals u dat wenst.