×

U heeft geen producten in uw offerte.

Jeu de Boules

Jeu de Boules bedrukt als relatiegeschenken.

Jeu de Boules met opdruk van uw logo of reclametekst kunt u hier online bestellen. U krijgt dan zeker een relatiegeschenk dat bij u past. U kunt Jeu de Boules zowel bedrukt- als onbedrukt bestellen. Indien u vragen heeft over Jeu de Boules als relatiegeschenken dan kunt u ons altijd even mailen of bellen. verkoop@yesgifts.nl 084-8688900

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Bedrukte Jeu de Boules bestellen

U kunt Jeu de Boules bij ons laten bedrukken. De prijs voor bedrukte Jeu de Boules kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen op onze handige offerte module. Wilt u liever een speciale offerte van Jeu de Boules ontvangen dan is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons. Wij sturen u dan een speciale offerte van uw Jeu de Boules. De levertijd van bedrukte Jeu de Boules is uiteraard langer dan die van onbedrukte Jeu de Boules. In beide gevallen kunt u deze hier online gemakkelijk bestellen. Voor goedkope Jeu de Boules bent u bij Yesgifts.nl aan het juiste adres.

Levertijd van Jeu de Boules

Wij kunnen Jeu de Boules heel snel leveren. Voor Jeu de Boules zonder opdruk is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Voor Jeu de Boules met opdruk van logo en/of tekst is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen hebben wij iets meer tijd nodig. In dat geval krijgt u hiervan altijd vooraf een bericht van ons.

Drukproef van Jeu de Boules

Voordat wij uw logo aanbrengen op Jeu de Boules sturen wij altijd eerst een drukproef ter beoordeling. Deze proef bestaat uit een email waarin het door u bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld met uw logo. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen. Jeu de Boules met uw bedrukking wordt hierdoor altijd geleverd zoals u dat vooraf heeft goedgekeurd. Hierdoor bent u verzekerd van relatiegeschenken zoals u dat wenst.