×

U heeft geen producten in uw offerte.

IJskrabbers

IJskrabbers bedrukt als relatiegeschenken.

IJskrabbers met opdruk van uw logo of reclametekst kunt u hier online bestellen. U krijgt dan zeker een relatiegeschenk dat bij u past. U kunt IJskrabbers zowel bedrukt- als onbedrukt bestellen. Bijna iedere winter komt het voor dat u de ramen van de auto ijsvrij moet maken. Een goede IJkrabber is hierbij onontbeerlijk. Om veilig op weg te kunnen moet u er natuurlijk voor zorgen dat de ramen goed schoon zijn.  Indien u vragen heeft over IJskrabbers als relatiegeschenken dan kunt u ons altijd even mailen of bellen. verkoop@yesgifts.nl 084-8688900

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Bedrukte IJskrabbers bestellen

U kunt IJskrabbers bij ons laten bedrukken. De prijs voor bedrukte IJskrabbers kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen op onze handige offerte module. Wilt u liever een speciale offerte van IJskrabbers ontvangen dan is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons. Wij sturen u dan een speciale offerte van uw IJskrabbers. De levertijd van bedrukte IJskrabbers is uiteraard langer dan die van onbedrukte IJskrabbers. In beide gevallen kunt u deze hier online gemakkelijk bestellen. Voor goedkope IJskrabbers bent u bij Yesgifts.nl aan het juiste adres.

Levertijd van IJskrabbers

Wij kunnen IJskrabbers heel snel leveren. Voor IJskrabbers zonder opdruk is de levertijd ca. 1 a 2 werkdagen. Voor IJskrabbers met opdruk van logo en/of tekst is de levertijd ca. 8 a 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen hebben wij iets meer tijd nodig. In dat geval krijgt u hiervan altijd vooraf een bericht van ons.

Drukproef van IJskrabbers

Voordat wij uw logo aanbrengen op IJskrabbers sturen wij altijd eerst een drukproef ter beoordeling. Deze proef bestaat uit een email waarin het door u bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld met uw logo. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen. IJskrabbers met uw bedrukking wordt hierdoor altijd geleverd zoals u dat vooraf heeft goedgekeurd. Hierdoor bent u verzekerd van relatiegeschenken zoals u dat wenst.